Maskinmesse kører på alle cylindre

Standsalget til den grønne maskinmesse Maskiner under Broen i Middelfart er åbnet med et brag. En stor del af messens standareal er allerede booket, og forventningen fra arrangøren Maskinleverandørerne Park, Vej og Anlæg er, at der bliver helt udsolgt, inden portene bliver åbnet den 28. og 29. august 2024.

- Maskiner under Broen viste for alvor sit værd ved sidste messe i 2022, hvor vi havde 142 udstillere og rundede næsten 3.200 professionelle besøgende. Derfor er jeg sikker på, at de optimale arealer i skyggen af Lillebæltsbroen igen bliver fyldt med alt, hvad park-, vej- og anlægsbranchen har at byde på, siger formand for Maskinleverandørerne Park, Vej og Anlæg, Lasse Lindholm, der desuden er indehaver af Lindholm Maskiner A/S.

Han forklarer, at tilbagemeldingerne fra både gæster og udstillere har været overvældende positiv, og det glæder han sig til at bygge videre på i 2024.

- Mange sætter pris på endelig at have fået en fagudstilling midt i landet, der har et målrettet fokus på maskiner. Maskiner under Broen har ramt balancen mellem at være overskuelig og samtidig give gæsterne det fulde overblik indenfor netop deres speciale, lyder det fra Lasse Lindholm.

96 procent vil komme igen

Hos messeledelsen er der fokus på i 2024 at skabe den bedst mulige oplevelse for gæsterne, hvilket heldigvis lykkedes til sidste messe, understreger udstillingsleder Erik Nissen.

- Vi sendte et spørgeskema til gæsterne efter Maskiner under Broen 2022, og her svarede 96 procent, at de ville komme igen i 2024. Så er det jo svært at være utilfreds som udstillingsleder. Vi er heldigvis forkælet med en fantastisk plads med gode parkeringsforhold og fast bund. Dog udvidede vi sidste gang udstillingsarealet til det maksimale, så vi kan ikke udvide messeområdet mere, , siger Erik Nissen, og fortsætter:

- Det betyder, at udstillingen aldrig bliver for stor og uoverskuelig. De besøgende kan nå hele vejen rundt til alle udstillerne på en dag, hvis de vil. Det gør, at udstillingen bliver meget målrettet og relevant for de besøgende fra den grønne branche. Derfor vil jeg opfordre alle virksomheder til at melde sig til, hvis de har relevante løsninger og produkter til kommune, entreprenører, anlægsgartnere og generelt hele park-, vej- og anlægsbranchen.

Læs også