Ægproducent bygger nyt domicil

En af Danmarks førende producenter af æg og ægprodukter, Danæg, har netop taget første spadestik til ny administrationsbygning i Christiansfeld, hvor selskabet har haft base i Christiansfeld siden 1982.

Den nye administrationsbygning, som er tegnet af Jesper Thyge Brøgger og bliver bygget af Daugaard Pedersen, vil rumme både administrationen for ægpakkeriet Danæg A/S og koncernen Danæg Holding.

I alt vil byggeriet rumme 60 kontorpladser.

- Vi har oplevet betydelig vækst de seneste år, og derfor er vi vokset ud af vores nuværende lokaler. Vores selskab og vores værdier er og har været dybt forankret i Christiansfeld i mere end 40 år. Derfor er det også helt naturligt, at vi har valgt at placere vores nye domicil tæt på vores eksisterende lokaler. Det nye og inspirerende byggeri skal give os de ideelle rammer for innovation, udvikling og vækst i fremtiden, lyder det fra Jann Dollerup Vig Jensen, adm. direktør i Danæg i en pressemeddelelse.

Danæg forventer, at byggeriet vil stå færdigt til sommeren 2025. Dermed vil åbningen af den nye bygning falde sammen med fejringen af selskabets 130-års jubilæum.

Læs også