Euromaster Danmark bliver en del af Super Dæk Service

NDI Group A/S og Euromaster har indgået en aftale om at sammenlægge deres danske aktiviteter med visionen om at skabe branchens bedste dæk- og autoværkstedskæde.

Stifter og ejer af NDI Group A/S, Benny Kristensen, ser frem til at kunne give kunderne en endnu bedre oplevelse fremover efter overtagelsen af Euromasters danske selskaber. Foto: Kasper Hornbaek Foto: NDI Group A/S

To af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder har taget første skridt mod at blive én. Det sker efter, at begge parter har underskrevet en aftale om, at familievirksomheden NDI Group A/S, der ejer dæk- og autoservicekæden Super Dæk Service, overtager aktierne i Euromasters danske selskaber og dermed alle aktiver og aktiviteter i Danmark, når det godkendes af de danske konkurrencemyndigheder.

Bag aftalen ligger en vision om at skabe branchens bedste dæk- og autoværkstedskæde, hvor man vil rykke standarderne for, hvad der kan forventes i forhold til produktsortiment og service. Begge parter er begejstrede over denne historiske mulighed for at kombinere det bedste fra to verdener:

- Vi har stor respekt for Euromaster Danmark og deres mange dygtige medarbejdere. Jeg er overbevist om, at vi ved at kombinere den gode service fra Super Dæk Service og Euromaster samt berige vores produktsortiment yderligere med dæk fra Michelin, kan give kunderne den bedste oplevelse hos os, siger Benny Kristensen, stifter og ejer af NDI Group A/S. 

- Vi er glade for i dag at kunne offentliggøre aftalen med NDI Group A/S. Vi anerkender dem for deres professionalisme og de mange ting, vi har til fælles. Begge kulturer er drevet af en stærk »One Team«-kultur og at kunne tilbyde den bedste service og support til kunderne. Jeg er overbevist om, at sammenlægningen vil skabe endnu mere værdi for både ansatte og kunder i det nye setup, fortsætter Henrik Fusager, administrerende direktør for Euromaster Danmark.

Når aftalen godkendes, vil kæden råde over knap 100 dæk- og autoværksteder med over 650 medarbejdere fordelt ud over hele landet. 

Aftalen er betinget af Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens godkendelse, der forventes at foreligge i foråret 2022. Indtil aftalen er gennemført, vil Super Dæk Service og Euromaster Danmark operere som to helt adskilte virksomheder og vil fortsætte med at agere fuldstændig uafhængigt af hinanden i alle henseender.

Læs også