Børnedyrskue søger deltagere

Ribe Dyrskue søger deltagere til Børnedyrskuet

Buller, Plet eller Ninka? Kært kæledyr, mange navne! Til Børnedyrskuet kan børn stille op med for eksempel kalve, ponyer, heste, får, geder, kaniner, hunde og marsvin. Det er gratis at deltage og de bedste vinder er ærespræmie med sig hjem.

En tilmelding til Børnedyrskuet er en spændende måde at opleve dyrskuet indefra. Børnene viser deres dyr frem, og møder andre børn med kæledyr. Både børn og dyr møder ind på dyrskuet om morgenen, hvor dyrskuets dommere hilser på. Dommerne vil blandt andet spørge ind til, hvordan barnet passer og leger med sit dyr.

Efter frokost inviteres børneudstillerne hen i den store ring midt på Dyrskuepladsen. Her vises dyrene frem, imens dommerne fortæller om dyrene og deres ejere. Børne får en flot roset ud fra dommernes vurdering af håndtering og viden om dyret. Hvis man er blandt de allerbedste, så modtager man en ærespræmie og inviteres med til den store Ærespræmieparade om eftermiddagen. Her fremvises de bedste dyr fra årets skue.

Ribe Dyrskue er en festlig dag i landbrugets tegn, hvor man foruden en masse smukke dyr, kan opleve alt fra grisevæddeløb til gummistøvlekast.

Det er gratis at deltage i Børnedyrskuet og tilmelding sker inden den 12. juli på RibeDyrskue.dk

Læs også