Er både firma- og fåreudstiller

Ron Bon er foruden fåreavler og formand for Sydvestjyske Fåreavlere også indehaver af RB FarmSupply, der er blandt udstillerne på Ribe Dyrskue – så han har nok at se til på dyrskuedagen

Ron Bon er foruden fåreavler og lokalformand for Sydvestjyske Fåreavlere – også indehaver af virksomheden RB FarmSupply, der også har en stand på Ribe Dyrskue. Foto: John Ankersen

Med et dyrskue i Ribe, der blot varer én dag, bliver der nok at se til for Ron Bon, der foruden fåreudstiller også er indehaver af et af de udstillende firmaer på Ribe Dyrskue – nemlig RB FarmSupply, der til daglig drives fra hjemadressen i Janderup.

RB FarmSupply er blandt andet specialiseret indenfor græsfrøblandinger til kvægbruget, og har opbygget mange års erfaring indenfor området.

Siden er grædfrøblandinger til får også kommet til, og netop får spiller også en betydelig rolle for Ron Bon, der er selv er fåreavlere og tillige formand for foreningen Sydvestjyske Fåreavlere.

Både han og datteren Martine er derfor også i ringen i forbindelse med Ribe Dyrskue, hvor de har hele syv dyr med.

Møde kunderne

Ron Bon ser frem til årets Ribe Dyrskue, der har været savnet i den grad. Og som kombineret firma- og dyreudstiller, er han glad for at det også på Ribe Dyrskue, er gået op i en højere enhed:

- Vi har været så heldige at få en stand ved dyrskueringen, fortæller Ron Bon, der tilføjer at deltagelsen på Ribe Dyrskue giver ham flere fordele.

- Hér får jeg mulighed for at møde kunderne – både eksisterende og nye, forklarer Ron Bon, der også lægger vægt på det sociale og hyggen, som han synes er kendetegnende for Ribe Dyrskue.

Læs også