Herligt gensyn på Bregentved

12.672 besøgte Børn & Dyr på Bregentved, der var tilbage efter to corona-aflysninger.

I den store ring kunne publikum blandt andet nyde synet af dygtige ryttere på flotte heste. Otte-årige Ida T. Andersen fra Toksværd ved Næstved havde en kanin med på Børn & Dyr. Ni-årige Mathilde Juul Herzberg, som er fra Reerslev ved Roskilde, deltog med hesten Sebastian. Mikas Hansen, der er fire år, var for første gang på Børn & Dyr, og han fik hilst på mange af dyrene. Havdrup Maskinforretning var blandt udstillerne, og maskinerne blev  »prøvekørt«. Programmet bød blandt andet på et musikalsk indslag fra Skælskør Marinegarde.

Piberhusfolden nær Bregentved Gods ved Haslev udgjorde for nylig de skønne rammer for børnedyrskuet Børn & Dyr på Bregentved, der både i 2020 og 2021 blev aflyst som følge af corona-pandemien. 

Det blev en vellykket gensynsfest med mange deltagere og fremragende sommervejr. Der var således 12.672 besøgende i løbet af weekenden, og med høj sol det meste af tiden var det godt at have solbriller og solcreme med i rygsækken.

Det populære børnedyrskue – angiveligt Danmarks hyggeligste dyrskue for hele familien – bød vanen tro på en række forskellige aktiviteter, så der var noget for enhver smag og alder.

Der var underholdende indslag, sjove forlystelser i tivoli-området og mulighed for at gøre en god handel hos udstillere og kræmmere på skuet, hvor det dog naturligvis var børn og dyr, der var i centrum.

Omkring 250 børn havde selv dyr med, og til stor glæde for de mange børnefamilier på skuet kunne alle komme helt tæt på dyrene, og det benyttede utallige børn sig også af. Det frembragte mange smil blandt både børn – og forældre.

Det traditionsrige børnedyrskue har også skabt en tradition i LandbrugØst, så vanen tro bringes her lidt stemningsbilleder fra skuet.

Læs også