Inspirationsaften: Pølsevognskongres samlede 130 landmænd

Trods det kun er anden gang, at Agriteam Bernt Villadsen har inviteret til pølsevognskongres, må det allerede nu næsten betegnes som en tradition. Succesen er i hvert fald ikke til at komme udenom.

Det ene indlæg afløste det andet ved Fruedal Agro nær Viborg.

For andet år i træk har Agriteam Bernt Villadsen ApS afholdt pølsevognskongres. I år hos Fævejle på Djursland ved Karen og Jens Hjort Jensen og på Fruedal Agro vest for Viborg ved Claus Mørk.

Over 130 mennesker deltog de to aftenener, og begge steder kunne de fremmødte få input fra landbrugsmæglerne fra Agriteam til aktuelle overvejelser i forbindelse med salg af landbrugsejendomme.

Ind imellem pølser og fadøl var der en række indlæg.

Blandt andet fra advokat Kim Mouritsen, Ret & Råd Advokater, som i Trustrup på Djursland kom ind på, hvilke fokusområder man som part i en landbrugshandel skal være opmærksom på.

Morten Damsgaard fra Agri Tech Media holdt et indlæg om maskiner. Her fortalte han om fremtidens landbrugsmaskiner med fokus på kunstig intelligens, som, om end man vil det eller ej, er kommet for at blive.

På Fruedal Agro var der flere interessante oplæg, blandt andet fra Palle Jakobsen, AgroCom, som kort gav et indblik i, hvor råvarerne bevæger sig hen. Kurt Skovsted, Skovsted Agro stillede så fint spørgsmålet; »Kan man drive en millionforretning bag rattet på en traktor?«. Og Horch-manden Arne Gejl, WekoAgro, gav et indblik i bedriftens udvikling og setup på maskinsiden med no-till.

Blandt de 130 fremmødte var der tilfredshed at spore.

- Spændende indlæg især det om strategi, sagde Laust Fisker, som blev bakket op af Anita Spangsbo:

- God aften med spændende indlæg.

Bernt Villadsen selv er heller ikke i tvivl:

- Dette er bestemt noget, vi vil fortsætte med. Kontakten til vores kunder og det at mærke stemningen og den gode landbrugsfaglige snak over pølserne og burgerne varmer virkelig et landmandshjerte som vores, fortalte han efter to veloverståede arrangementer.

Læs også