Nye tal: Stigende appetit på kamsteg til julefrokosten – kryddersilden mister momentum
En ny opgørelse fra fødevaregrossisten Dagrofa Foodservice viser, at kamsteg og convenience rødkål denne jul er store hits på landets restauranter og spisesteder. Til gengæld er der ikke helt den samme efterspørgsel på kryddersild sammenlignet med sidste år.

En ny opgørelse fra fødevaregrossisten Dagrofa Foodservice viser, at kamsteg og convenience rødkål denne jul er store hits på landets restauranter og spisesteder.
En frisk opgørelse over Dagrofa Foodservices julesalg (15. november – 15. december) viser, at der blandt spisestedernes gæster har været særligt appetit på at spise kamsteg (svinekam/flæskesteg).
Fødevaregrossisten, der er blandt de største i Danmark, leverer alle slags fødevarer til landets professionelle køkkener som f.eks. restauranter, caféer, hoteller, kroer, kantiner og cateringbranchen.
Vil du læse mere?
Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.
Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.
Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 30 dage for kun 30 kroner.

Læs hele artiklen
Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.
Allerede abonnent? Log ind her



































