Generationsskifte: Ole er nu direktør i Farmas

I 2019 startede et glidende generationsskifte for at sikre Farmas' fremtid. Nu er generationsskiftet gennemført og Ole Rosengreen ny direktør.

Landets største New Holland forhandler har nu gennemført det generationsskifte de satte igang i 2019, hvor Ole Rosengreen blev udnævnt til underdirektør i Farmas. Denne titel er nu skiftet ud og Ole Rosengreen har overtaget direktør-posten efter sin mor Anette Rosengreen.

Det skriver Farmas på deres hjemmeside og inviterer i den anledning kunder, leverandører, samarbejdspartnere og venner af huset til en uformel reception fredag den 24. maj i Farsø.

Anette Rosengreen har ledet Farmas siden 1998, hvor hendes far, Poul Nielsen, gav stafetten videre til virksomheden, som blev grundlagt i 1941 under navnet Farsø Maskinværksted.

Dengang startede grundlæggeren Kr. Nielsen, som var farbror til Poul Nielsen, en produktion af transportører til brunkulslejrene, fremstilling af reservedele til biler under krigen og VVS-arbejde. I 1953 begynder man at forhandle traktorer. Først Porsche, siden Bukh og i 1968 bliver traktorforhandlingen skiftet ud med Ford traktorer. I 1990’erne ville en global omrokering blandt andet, at Fiat-fabrikkerne købte Ford-traktorfabrikkerne. Det medførte et nyt navn – New Holland.

I dag er Farmas landets største New Holland-forhandler med butikker og værksteder i Farsø, Viborg, Herning og Brønderslev.

Læs også