bannerPos

HydraSpecma har indgået aftale med Semler Agro

HydraSpecma og Semler Agro har netop indgået samarbejdsaftale om levering af hydraulikkomponenter.

AF: PER JØRGENSEN

JOURNALIST
15-06-2020 12:17
HydraSpecma A/S (HySp), der tidligere hed Hydra-Grene, har igennem mange år serviceret eftermarkedet til landbruget med hydraulikkomponenter. Selskabet har netop indgået en samarbejdsaftale med Semler Agro.

HySp har et mål om at have høj leveringsevne og et bredt hydrauliksortiment samt rådgivning til slutkunderne om hydraulikkomponenterne.

- Vi har en strategi om at være en attraktiv partner for eftermarkedskunder til landbruget. Derfor er HySp meget glad for at kunne fortælle, at der er indgået samhandelsaftale med Semler Agro A/S, siger Sales Manager Anders Kristensen, HydraSpecma, og fortsætter:

- Vi har igennem lang tid arbejdet på, at få denne aftale på plads med Semler Agro og vi er i dag stolte over, at Semler Agro valgte os som samarbejdspartner på hydraulikkomponenter. Vi har det bredeste hydraulikprogram i Danmark, som servicemontører kan komme ud for at skulle bruge. HySp kan levere i store dele af landet samme dag, når blot vi har fået ordren inden kl. 11,00 eller bliver varen leveret næste morgen kl. 7,00.

Hovedkontor i Skjern

HydraSpecma er den danske del af HydraSpecma, og firmaet har mere end 45 års erfaring inden for hydraulik. HySp er repræsenteret i både ind- og udland med hovedkontor i Skjern samt med afdelinger i Sverige, Norge, Finland, Polen, Storbritannien, USA, Brasilien, Indien og Kina.

I Danmark er selskabet cirka 265 engagerede medarbejdere og på verdensplan er der 1.200 medarbejdere.

Hvordan kommer unge i gang som landmænd?

Topkærgaard i Kasted nord for Århus dannede rammerne, da Favrskovegnens LandboUngdom og Økologisk Landsforening inviterede unge kommende landmænd til møde om generationsskifte og etablering i landbruget.

SLF henter virksomhedsrådgiver hos LandboSyd

SLF har pr. 1. august ansat Henning V. Boldsen som virksomhedsrådgiver. Han kommer fra en lignende stilling hos LandboSyd.

Vestjyllands Andel får fire nye afdelinger

Vestjyllands Andel har udvidet forretningen med fire nye afdelinger fra Bedsted i Thy til Gesten i Sønderjylland.

Spildevand er problemet

Flere medier har bragt historien om, at kvælstof fra landbruget er skyld i iltsvind i de indre danske farvande. Men i virkeligheden er det fosfor fra byernes spildevand (menneskegylle), der er årsagen.

Tilskud kan forbedre naturen og sikre en indtægt i Natura 2000-områder

Nu åbner en tilskudsordning til særlige Natura 2000-områder. Det kan forbedre naturværdien og samtidig give mulighed for tilskud til naturpleje, vurderer natur- og projektkonsulent i Agri Nord, Kirsten Badawi Plesner.

Årets særlige indsats: Indstil nu

Kender du en svineproducent, som gør en særlig indsats for dansk svineproduktion? Så er det nu du kan indstille ham eller hende til prisen »Årets særlige indsats«.

Travlhed før høst

Det er ikke kun serviceværkstederne, der summer af travlhed før høsten. Også lagerfolkene har travlt med at lægge ekstra stumper på hylderne, så de kan holde deres kolleger i serviceafdelingerne og kunderne forsynede i den travle tid.

Ujævn prisudvikling på det europæiske svinemarked

Mens de sydeuropæiske lande melder om overvejende stabile noteringer, falder slagtesvinenoteringerne i Mellemeuropa nogle steder meget.

DeLaval køber milkrite | InterPuls

DeLaval har foretaget yderligere investeringer for fremtidens løsninger inden for mælkeproduktion og service ved at overtage Milkrite | InterPuls fra Avon Rubber.

- Regnvejret redder det økologiske tredje slæt

De seneste dages regn er faldet på et tørt sted for de økologiske græsproducenter.Første slæt, som blev høstet omkring den 18-20 maj, har høj fordøjelighed men kommer til kort på proteinindholdet, viser de første prøver. 
Side 1 af 1872 (37439 artikler)Prev1234567187018711872Next