bannerPos

En af landets største svinetransportører ruller ind i Fredericia

Transportfirmaet NV-Randers A/S - Vinderslev er på NutriFair klar på hjemlig grund, efter at man i de seneste 15 år primært har udstillet i udlandet.

Jacob Lund-Larsen

Chefredaktør
12-01-2019 15:00
NV-Randers A/S - Vinderslev har debut på NutriFair. Transportvirksomheden fra Randers tilbyder en række afsætningsmuligheder for smågrise- og slagtesvinsproducenter.

En af landets absolut største aktører inden for køb, salg og transport af grise ruller nu ind i Messe C i Fredericia og står klar for første gang, når NutriFair åbner i den kommende uge.

Transportfirmaet NV-Randers A/S - Vinderslev er således klar på hjemlig grund, efter at man i de seneste 15 år primært har udstillet i udlandet.

- NutriFair er et godt mødested, og vi kan se en tendens til et større behov for personlig kontakt med kunderne, hvilket er meget forståeligt.

Det er vi glade for, fordi der er intet bedre end en tæt dialog og kyndigt samarbejde – og sammen skaber vi de bedste resultater, konstaterer Michael Vinderslev, 2. generation i det familiedrevne firma.

Prisen flytter grisen

Randers-firmaet understreger, at man konstant forsøger at være et skridt foran i branchen. Man arbejder derfor bestandigt med at følge udviklingen indenfor trivsel i alle former.

- At drive forretning med omhu har generel stor værdi for os, hvor tillid, ansvar og pålidelighed er uerstatteligt. Om vi omsætter grise eller blot står for transporten, er det altid landmandens afkast, der er i centrum, for vi ved, at det er prisen, der flytter grisen, fastslår Michael Vinderslev.

Mens Niels Vinderslev, CEO i firmaet, tilføjer:

- Med os er afsætningssikkerhed og mindste smitterisiko for besætningen på sit højeste.

På landmandens side

NV-Randers A/S – Vinderslev tilbyder hjælp til alle processer i branchen i forbindelse med grisehandel. Fra rådgivning til transport og afsætning

Desuden har de egen eksportstald, egne 24 specialbyggede lastbiler, tre SPF-lastbiler og produktionsrådgivere samt et internationalt salgsteam

Kronjyderne omsætter 7 kg-grise, 30 kg-grise, svin og søer til hele Europa. Vinderslev omsætter cirka tre millioner dyr årligt

 

Vil have fat i de små landbrug

Alt for mange mindre landbrug er ikke medlemmer af familielandbrug- eller landboforening, mener NF Plus-formand Kurt Jørgensen. Det skal der laves om på.

Økonomimøde: - Gør det bedre, og jagt spild

Under onsdagens økonomimøde for mælkeproducenter blev kvægnøgleresultaterne for 2018 gennemgået. Kvægbrugskonsulenterne opfordrede til, at man går på spildjagt.

Usikkert med målinger i februar

Hos Yara Danmark er kvælstofprognosens lavere tilførsel af kvælstof forventet. Men usikkerheden fra målinger foretaget først i februar til korrekt niveau senere i sæson er stor og appellerer, ifølge chefagronomen, til brug af N-tester.

Bekæmp ukrudt så snart det er muligt

Det lune vejr har allerede sat gang i væksten i afgrøderne og dermed også ukrudtet. Vær klar til bekæmpelse af græsukrudt, når muligheden igen byder sig.

Kvælstofbehov reduceret med 10.000 tons

Kvælstofprognosen for 2019 er offentliggjort og viser, at der i dele af landet er et mindre behov for tilførsel af kvælstof, end kvælstofnormerne foreskriver.

Politi advarer om gps-tyverier fra landbrugsmaskiner

Politiet i Midt- og Vestjylland opfordrer landmænd og maskinstationer til at sikre gps-udstyr. Den seneste måned har man fået flere anmeldelser om tyveri.

Kolbøtter på svinemarkederne

Efter lang tids dødvande er det forventede opsving kommet i gang på svinenoteringerne i ind- og udland. Noteringen i Danmark stiger mandag med 20 øre for konventionelt svinekød, mens noteringen i Tyskland denne uge steg med over 50 øre.

Undgå ECA-vand til rengøring

ECA-vand indeholder ingen vaskeaktive stoffer og bør derfor ikke bruges til rengøring af malkeanlæg eller -tank, lyder det fra Seges.

Miljøministeren klæber til taburetten med valgflæsk

Miljø- og Fødevareminister Jakob Ellemann-Jensen (V) skyder forbi, når han udelukkende giver landbruget skylden for Tolylfluanid og Dichlofluanid i drikkevandet, mener bestyrelsesmedlem i Bæredygtigt Landbrug.
Side 1 af 1492 (29823 artikler)Prev1234567149014911492Next

Digitale brochurer

A-One Danmark er den danske del af Devenish & A-One Feeds og har over 60 års erfaring i landbrugsindustrien. Devenish er førende inden for udvikling og levering af avancerede ernæringsmæssige løsninger i forbindelse med de forskellige udfordringer, som vores kunder står over for inden for svine- og fjerkræsektoren samt i forbindelse med drøvtyggere, kæledyr og heste.

Gennem årene har Hansen & Larsen gennemført en lang række byggeprojekter i dansk landbrug. Vi har sat vores signatur på en bred vifte af kostalde, svinestalde, specialstalde, haller og gylletanke – for nu blot at nævne de mest oplagte projekter inden for dette felt.

Polaris ATV er amerikanske ATV maskiner i høj kvalitet. Polaris Sportsman ATV’er er driftsikre og har lang levetid til gode priser. Vores sortiment omfatter proffesionelle arbejds ATV’er, Rangere som er terrængående med kabine, lad og plads til to Sportsman ATV’er og Ranger er modeller som ofte bliver brugt i landbrug. Vi har også kraftige og sikre børneATV’er, EL-biler og meget mere. Vi har et bredt tilbehørssortiment og redskabssortiment til Sportsman ATV’erne og Ragner modellerne, med det rigtige udstyr og de rigtige redskaber bliver maskinerne nyttige arbejdsredskaber.

– DER ER RIGTIG MANGE PENGE I RENT DRIKKEVAND TIL PRODUKTIONSDYR I LANDBRUGET – ECA-vand også kaldet NEUTHOX, er det nye sort til alle produktionsdyr i landbruget. Waterclean ApS er forhandler af det eneste danskproducerede ECA-vand anlæg i Danmark. NEUTHOX er godkendt af fødevarestyrelsen og registreret (lovpligtigt) i EU! Waterclean ApS har mere end 35 års erfaring i vandbehandling, og rådgivning! Vi kan træffes på tlf. +45 82 30 40 20 eller e-mail: lg@waterclean.dk

Læs de nyeste tilbudsaviser fra P. Lindberg

Se flere brochurer