bannerPos

En af landets største svinetransportører ruller ind i Fredericia

Transportfirmaet NV-Randers A/S - Vinderslev er på NutriFair klar på hjemlig grund, efter at man i de seneste 15 år primært har udstillet i udlandet.

Jacob Lund-Larsen

Chefredaktør
12-01-2019 15:00
NV-Randers A/S - Vinderslev har debut på NutriFair. Transportvirksomheden fra Randers tilbyder en række afsætningsmuligheder for smågrise- og slagtesvinsproducenter.

En af landets absolut største aktører inden for køb, salg og transport af grise ruller nu ind i Messe C i Fredericia og står klar for første gang, når NutriFair åbner i den kommende uge.

Transportfirmaet NV-Randers A/S - Vinderslev er således klar på hjemlig grund, efter at man i de seneste 15 år primært har udstillet i udlandet.

- NutriFair er et godt mødested, og vi kan se en tendens til et større behov for personlig kontakt med kunderne, hvilket er meget forståeligt.

Det er vi glade for, fordi der er intet bedre end en tæt dialog og kyndigt samarbejde – og sammen skaber vi de bedste resultater, konstaterer Michael Vinderslev, 2. generation i det familiedrevne firma.

Prisen flytter grisen

Randers-firmaet understreger, at man konstant forsøger at være et skridt foran i branchen. Man arbejder derfor bestandigt med at følge udviklingen indenfor trivsel i alle former.

- At drive forretning med omhu har generel stor værdi for os, hvor tillid, ansvar og pålidelighed er uerstatteligt. Om vi omsætter grise eller blot står for transporten, er det altid landmandens afkast, der er i centrum, for vi ved, at det er prisen, der flytter grisen, fastslår Michael Vinderslev.

Mens Niels Vinderslev, CEO i firmaet, tilføjer:

- Med os er afsætningssikkerhed og mindste smitterisiko for besætningen på sit højeste.

På landmandens side

NV-Randers A/S – Vinderslev tilbyder hjælp til alle processer i branchen i forbindelse med grisehandel. Fra rådgivning til transport og afsætning

Desuden har de egen eksportstald, egne 24 specialbyggede lastbiler, tre SPF-lastbiler og produktionsrådgivere samt et internationalt salgsteam

Kronjyderne omsætter 7 kg-grise, 30 kg-grise, svin og søer til hele Europa. Vinderslev omsætter cirka tre millioner dyr årligt

 

Høsten er startet sent i Spanien

Det har været en rimelig vækstsæson, og de første udbytter i vinterbyg ligger på pæne normaludbytter. Det fortæller jyske Vagn Fog-Petersen, der driver 200 hektar i det sydøstlige Spanien.

- En foderplan er ligegyldig, hvis køerne sorterer

D&K-rådgiver Rasmus Bygum-Krarup fastslog vigtigheden af at lave en foderblanding, køerne ikke skiller ad.

Semler Agro vil etablere ny afdeling på Lolland-Falster

Semler Agro og Søllested Maskinforretning er ikke blevet enige om en aftale om John Deere-salg i fremtiden, og nu leder Semler Agro efter et nyt domicil på Lolland-Falster. Det er helt afgørende, at vi fortsat er tæt på kunderne, siger Semler Agros direktør.

Katastrofe-høst på op mod halvdelen af de franske marker

Især vinterrapsen er hårdt ramt af tørkeperioder. - Men også mange kornavlere i det centrale Frankrig vil blive positivt overrasket, hvis de høster en tredjedel af deres normaludbytte, siger danske Karsten Work, der driver landbrug i Frankrig.

Slagtesvineproducenter forventer at producere mindre

Dansk slagtesvineproduktion vil falde 4-6 procent i de kommende tre år, vurderer Landsforeningen af Dansk Svineproducenter efter at have lavet en undersøgelse blandt sine medlemmer.

Dybt uenige Aarhus-professorer: - Jeg mener, at Stiig Markager tager fejl i flere påstande

Det er problematisk, at professor i havbiologi Stiig Markager udtaler sig om forhold, der ligger uden for hans fagområde, lyder det fra Jørgen E. Olesen, professor i agroøkologi.

Planteavl med fokus på fremavl

På Lyngbygård Gods ved Aarhus er der stærke traditioner for at arbejde med fremavl, og der arbejdes intensivt på at optimere og tilpasse sædskiftet i den henseende.
Side 1 af 1573 (31459 artikler)Prev1234567157115721573Next