Personlig rådgivning med kant og kvalitet

Landbrugsrådgivning handler om både faglighed, mål, kvalitet og individualitet hos rådgivningssamarbejdet Boje & Ladekjær, der på få år har etableret sig som en solid rådgivningspartner inden for især landbruget og fødevarebranchen.

Det handler om strategi, mål og kvalitet hos Boje & Ladekjær, der siden starten i 2017 er vokset fra to til nu syv virksomhedsrådgivere – alle med fokus på landbrug og fødevarevirksomheder og alle som ligeværdige partnere i virksomheden, der, som navnet antyder, er stiftet af Lars Boje og Kim Ladekjær.

Siden er flere rådgivere og partnerne Jacob Olesen, Rasmus Lind Pedersen, Jesper Wind, Gert Berndt – og senest Per Meinert kommet til, så der i dag er i alt syv rådgivere i samarbejdet. Alle med forskellige baggrunde inden for blandt andet landbruget, rådgivningsbranchen, revision og bankverdenen.

Og mens Per Meinert og Rasmus Lind Pedersen til dagligt arbejder sammen i et kontorfællesskab i Køge, arbejder de øvrige selvstændigt fra hjemmeadresser i Jylland. Og så samles man for at udveksle erfaring, sparring og ikke mindst udvikle sig som konsulent. Derudover vægtes efteruddannelse meget højt.

- Vi bruger faktisk omkring 10 procent af tiden sammen på udvikling og sparring, forklarer Rasmus Lind Pedersen.

Det samme gør den ligevægt og ligeværdighed, de syv partnere har omkring virksomheden. Alle skal være enige om, hvad der meldes ud og besluttes.

- Ja, man kan godt lidt kalde det Christiania-modellen, griner Kim Ladekjær, der dog samtidig fremhæver den gode ånd og sammenhold, det giver, de syv partnere og kolleger imellem, hvor tonen er uformel og kammeratlig.

Passer godt til landbruget

Netop den skræddersyede, individuelle rådgivning er blevet efterspurgt i landbruget, hvor Boje & Ladekjær blandt andet tilbyder ekspertise og rådgivning inden for driftsøkonomi, strategi, ledelse, bestyrelse, netværk og skatterådgivning.

- Det, man får hos os, er personen – den personlige rådgiver med passionen for rådgivning, og som har hånden på kogepladen. Kunden køber faglighed og den enkelte person/konsulent, forklarer Kim Ladekjær, der netop understreger, at man hos Boje & Ladekjær får noget andet end hos de andre rådgivningsalternativer, der er på rådgivningsmarkedet.

- Vi er kundens »wingman«. Hos os kommer der ting på bordet, der ellers ikke ville komme i spil, tilføjer han.

- Fagligt adskiller vi os ved, at vi kommer med noget meget personligt. Vi gør noget andet og tør at gå noget længere, tilføjer Per Meinert.

- Kunderne tager et aktivt valg, når de vælger os, uddyber Rasmus Lind Pedersen, der tilføjer, at man har mange små som mellemstore og helt store landbrug blandt kunderne.

Og det er samtidig noget, man hos Boje & Ladekjær ikke mindst mener, er afgørende i forbindelse med de store områder, der i disse år er aktuelle i landbruget, hvor ikke mindst generationsskifte står på dagsorden – og hvor både svære og personlige beslutninger skal tages.

Også klima og ESG (Environmental Social Governance, red.) er i gang og skal implementeres de kommende år – ikke mindst overfor den finansielle sektor i forhold til landbrug.

Boje & Ladekjær er landsdækkende, og kundegruppen er både store som mindre landbrugsbedrifter samt virksomheder – primært indenfor fødevaresektoren.

Se mere på www.boje-ladekjaer.dk.

Læs også