bannerPos

Elite Opti: Forskellighed i kompetencer er vores styrke

De to private rådgivere Birgitte Bendixen (tv) og Lizette Pilegaard har den passionerede interesse for svineproduktion til fælles, mens deres forskellige kompetencer er deres styrke. Fotos: Camilla Bønløkke

AF: CAMILLA BØNLØKKE

FAGJOURNALIST
15-01-2020 08:25
Gejsten for grise og motivationen i at få tingene til at lykkes ude hos kunderne er blandt de fælles interessepunkter for de to private svinerådgivere Lizette Pilegaard og Birgitte Bendixen, der i sommeren 2019 indgik samarbejde.

For de to private rådgivere Birgitte Bendixen og Lizette Pilegaard gælder det for deres samarbejde, at de kan yde rådgivning på landmandens præmisser.

- Vi er kun os selv. Vi har ikke andet, vi skal sælge, påpeger Birgitte Bendixen, der startede op med Elite Opti i august 2017 og som i sommeren 2019 indgik samarbejde med Lizette Pilegaard.

Lizette Pilegaard valgte ligeledes at realisere drømmen som privat rådgiver i efterår

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 166,25 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Fortsat uændret svinenotering

Danish Crown fastholder en svinenotering på 10,50 kroner i næste uge. Friland sænker økotillægget med 75 øre. Udsigt til flere udsatte svin.

Hvedeudbytte på godt ti tons i det midtjyske

På Gesinggaard nær Herskind vest for Aarhus regner de med, at høsten er i hus fredag aften og efterafgrøderne sået i løbet af weekenden. - Vi er godt med, lyder det med tilfredshed fra landmand Steen Nørgård, der midt i tilfredsheden gerne slår et slag for, at reglerne om slåning af brak ændres.

Fodringsdag holder fagfolk opdateret om de seneste fodringstendenser

Magneter, mineraler, »klima-midlet« 3NOP og non-GM-afgrøder er blandt emnerne på Fodringsdag 2020, der afvikles 9. september i Herning.

Dobbelt så meget nedbør i Midt- og Vestjylland som på Vestsjælland i vækstsæsonen

Store regionale forskelle på vejret i vækstsæsonen vil præge årets høstudbytter, vurderer Danish Agro på baggrund af data fra over 1.000 vejrstationer. De midtjyske landmænds marker har haft lavest temperatur og færrest solskinstimer.

Väderstad flytter til Fyn

Maskinproducent flytter fra Sjælland til Fyn i denne måned.

Udenlandske ansatte får lettere adgang til coronatests

Det er nu muligt for indrejsende arbejdskraft uden bopæl i Danmark at blive testet for Covid-19, selvom de ikke har symptomer.

Foderstyrke og fokus på rygspæktykkelse ved løbning

Polte skal ved løbning være 230 til 240 dage gamle, de skal veje 145 til 160 kg og have 14 til 15 mm rygspæktykkelse. Endelig skal de løbes i anden brunst, anbefaler Nutrimin.
Side 1 af 1895 (37893 artikler)Prev1234567189318941895Next