Fynsk firma indgår samarbejde om globalt salg af velkendt varmepanel

Fremadrettet bliver det firmaet Best Farm, der kommer til at stå for det globale salg af varmepanelet Aniheater, der anvendes i pattegrisehuler.

Best Farm – med base i Broby på Fyn – har netop indgået en aftale om at overtage det globale salg og produktion af det patenterede varmepanel, Aniheater, som er udviklet af Future Farming.

Samarbejdet betyder, at Best Farm vil stå for global markedsføring og salg, mens det kinesiske firma Kunlong fortsat varetager produktionen. Future Farming vil fortsat bidrage til produktudvikling og innovation af produktet.

- Med Best Farm som global salgs- og markedsføringsansvarlig, med Future Farming som forsat udviklings- og innovationspartner og Kunlong som ansvarlig for produktionen, forener parterne deres styrker for at bringe Aniheater til landmænd verden over, lyder det fra de tre parter i en pressemeddelelse.

Stor skala

- Aftalen med Best Farm og Kunlong sikrer, at Aniheater når ud til det globale marked i en kvalitet og volumen, der kan imødekomme den stigende efterspørgsel, siger Kurt Andreasen, adm. direktør hos Future Farming.

Aftalen giver Best Farm mulighed for at levere Aniheater i stor skala, hvilket, ifølge adm. direktør Lars Brunse, gør teknologien tilgængelig for både store og små landbrug globalt. Han understreger, at samarbejdet sikrer, at Aniheater kan understøtte fremtidens bæredygtige landbrugspraksis.

Hos Best Farm understreges det, at virksomheden har store ambitioner om at udvikle den perfekte og mest optimale faresti med størst mulig produktivitet samtidig med, at man spår, at fremtidens faresti vil være til løsgående søer.

Aniheater er i den forbindelse en af Best Farms vigtige værktøjer til at skabe et optimalt klima for grisene. Helt konkret har firmaet udviklet nye klimahuler, hvor både Aniheater og plastgardiner er en integreret del af løsningen, fremgår det af pressemeddelelsen.

Best Farm fremhæver i den forbindelse sin farestiløsning, hvortil der er mulighed for at tilbyde foder og mælkeprodukter til grisene. Blandt andet tilbydes Pig-Let Starter, som er firmaets mobile mulighed for at tildele flydende mejeriprodukter til pattegrisene.

Endelig fremhæver Best Farm sine mælkekopper samt korrekt fodring af soen via Jyga Feeder, som afgørende for en velfungerende produktion i farestalden.

Læs også