Forbedret hurtigskift til gravemaskiner

En af årets nyheder fra maskinproducenten Engcon, er det nye forbedrede hurtigskift, til gravemaskiner i størrelsen 12-19 tons, der blev lanceret i forsommeren i år.

Engcon arbejder løbende på at forbedre sine produkter, og altid med slutkunden i fokus. Som et yderligere skridt fremad, for at give slutkunden forbedringer, har Engcon i år lanceret et nyt og bedre hurtigskift til gravemaskiner i størrelsen 12-19 tons.

Udover at gøre hurtigskiftet stærkere, vil eftermonteringen med EC-Oil-blokke være nemmere, fordi det nye hurtigskift ikke længere indeholder slanger og minimerer hermed risikoen for lækage. Ved brug af særligt krævende olieredskaber vil dette også kunne optimeres hertil med øget olie-flow.

- Takket være vores innovationsdrevne arbejde, med fokus på slutkunden, kan vores kunder stole på, at Engcon altid leverer topmoderne teknologi. Vores pakke skal være den helhedsløsning og det premium-produkt, som vores kunder vil have, nu og i fremtiden, siger Martin Engström, produktchef hos Engcon.

Af fordele ved det forbedrede hurtigskift S60 nævnes: EC-Oil blokke uden slanger, der giver længere levetid og lettere service, vedligeholdelse og eftermontering, forstærket konstruktion, forbedret føringsvej af slanger mellem gravemaskine og hurtigskift samt boltet løftekrog.

Læs også