Gravemesteren blev til Gravemesteren ApS

Enhver arbejdsopgave sættes højt og tages seriøst af Michael Kjøller, der driver maskinstationsvirksomhed med udgangspunkt fra Sydfalster.

- Hygiejnen omkring nye boringer til vandværkerne, såvel som renovering af disse, skal være i top. Derfor indrettede vi for et par år siden en helt speciel vandværkstrailer, hvor der er værktøj og grej, der kun anvendes, når vi arbejder med vand til vandværkerne.
Sådan lyder det fra Michael Kjøller, der driver virksomheden Gravemesteren ApS fra Væggerløse på Sydfalster, og fastslår endvidere, at hygiejnen generelt selvfølgelig skal være perfekt, når man arbejder med rent drikkevand.
- Det var vigtigt for os selv at få optimeret den del af virksomheden, samtidig med, at vi gerne vil sende et klart signal til vandværkerne og til forbrugerne om, at det her er en opgave, vi tager meget seriøst.
 

Selvstændig med flere ansatte

Efter i flere år at have arbejdet for andre, valgte Michael Kjøller i 2004 at blive selvstændig.
- Jeg var ansat i en lokal entreprenørvirksomhed, og efter jeg kom på fode igen efter at have været syg i en periode med en dårlig arm, fik jeg flere opfordringer fra lokale om at starte som selvstændig med løfte om, at de ville støtte mig.
Sådan blev det. Michael Kjøller startede egen virksomhed, fik omtale i den lokale presse, fik masser af opgaver og tre uger senere var der fire ansatte. I højsæsonen er der i dag 16-18 ansatte, men set hen over året er der 12-14 stykker.

Mere om Gravemesteren og om Minigraveren i tema Maskinstationer i næste LandbrugØst.
 
 

Læs også