Firmanyheder
Miljøfluen I/S
Fluer kan påvirke malkekvægs produktion

Der er god mening i at bekæmpe uønskede fluer i en stalde, dels p.gr.a. arbejdsmiljøet for de ansatte og dyrevelfærd, men også p.gr.a. økonomi. Malkekvæg kan nemlig få nedsat produktion af mælk, hvis de bliver genereret af fluer. Og det betyder tab på bundlinjen. Læs mere i Miljøfluens indlæg "Fluer kan påvirke malkekvægs produktion"

Læs mere hos Miljøfluen I/S
MaksiGrass
Frisk græs øger kvaliteten af hjemmedyrket protein

Læs mere hos MaksiGrass
Maykers
Europas landmænd handler online – gør du?

Landmænd er parate til i højere grad at handle på nettet, og online handel slår for alvor igennem hos landmænd på tværs af Europa. Derfor står digital handelsplatform parat til at tilbyde en digital løsning, når det kommer til indkøb af grej og reservedele.

Læs mere hos Maykers
Maykers
Online handelsstrategi giver mælkeproducent mere frihed

Mælkeproducent Stieneke Ijdema flyttede til Danmark for seks år siden med sin familie for at udvikle deres mælkeproduktion i en retning, der ikke var mulig i hjemlandet Holland. Nu driver familien en sund produktion, hvor en handel på Maykers er med til at frigøre tid til at fokusere på det, der er vigtigt i hverdagen – køernes ydelse og medarbejdernes tilfredshed.

Læs mere hos Maykers
Jorenku A/S
Jorenku lancerer ny effektiv sårhelende salve

Jorenku A/S har udviklet en ny desinficerende og udtørrende salve til hudreparation og sårheling – Staldren® Salve. Staldren® Salve er en specialudviklet salve baseret på de gode egenskaber fra Staldren®, hvilket gør, at salven udover at være desinficerende og udtørrende også holder fluer væk. Alt sammen egenskaber som er med til at forebygge bakterieinfektioner i sår og rifter.

Læs mere hos Jorenku A/S
Jorenku A/S
PRESSEMEDDELELSE: Jorenku A/S får ny medejer

Jamil Al-Shiekhly har pr. 1. januar 2022 købt sig ind og er blevet medejer af Jorenku A/S sammen med den hidtidige ejer, Johnni Pedersen. Jamil Al-Shiekhly træder ligeledes ind i bestyrelsen. Det nye medejerskab sker som led i strategien med at fremtidssikre Jorenku A/S. Jamil Al-Shiekhly fortsætter i det daglige som salgschef, så kunderne vil ikke opleve nogen forandringer.

Læs mere hos Jorenku A/S
LSM Pumper ApS
ALDRIG MERE I MADAFFALD TIL OVER KNÆENE

”Slangepumpen er noget af det bedste, jeg længe har anskaffet mig,” siger Carsten Rube. Han driver et biogasanlæg, et landbrug og dertil en maskinstation og ved hvad han taler om. Siden han begyndte produktionen af biogas har han investeret meget i udstyr og teknologi. ”Inden jeg i 2018 installerede LSM-slangepumpen på gården, var jeg nødt til at gå ned i fortanken næsten hver anden uge"

Læs mere hos LSM Pumper ApS
Keenan Danmark
Den nye MechFiber+

Landbruget ændrer sig, og vores fuldfoderblandere videreudvikles for at hjælpe dig med at øge din produktivitet. Den nye KEENAN MechFiber+ serie er det nyeste i KEENAN-familien. Hver lille detalje er blevet finjusteret og forbedret for at løfte den unikke MechFiber-blanding til næste niveau.

Læs mere hos Keenan Danmark
R2 AGRO
NovaWean - zinkfri fravænning af grise

NovaWean er et fodertilskud, der letter grisenes overgang fra somælk til smågrisefoder og fjerner behovet for ZnO i fravænningsperioden. Det høje indhold af uopløselige, vandbindende fibre og de fytogene komponenter fra udvalgte planter har en meget gavnlig effekt på mave-tarmkanalens sundhed hos smågrisene i de kritiske uger omkring fravænning.

Læs mere hos R2 AGRO
R2 AGRO
Cabanin Dairy

Cabanin Dairy reducerer den bakterielle proteinnedbrydning i vommen og øger mængden af aminosyrer til tarmen. Landmanden får derved mulighed for at nedsætte proteinindholdet i foderet, svarende til 0,3 kg sojaskrå pr. ko pr. dag uden ydelsesnedgang. Cabanin Dairy er et patenteret naturligt fodertilskud med et højt indhold af specifikke polyfenoler fra druer, solbær, citrus, kastanjer og aronia.

Læs mere hos R2 AGRO
Keenan Danmark
Minimer dit spild med InTouch 4

InTouch er et af de mest avancerede, intuitive og brugervenlige feed management værktøjer på markedet, der kan bruges på alle vogne. Det består af 3 dele, en controller, en feed management app og et dashboard

Læs mere hos Keenan Danmark
Alltech Denmark
Minimer dit spild med InTouch 4

InTouch er et af de mest avancerede, intuitive og brugervenlige feed management værktøjer på markedet, der kan bruges på alle fuldfodervogne. Det består af 3 dele, en controller, en feed management app og et dashboard

Læs mere hos Alltech Denmark
Daka SecAnim
Hent vores undervisningsmateriale, og kom godt igang!

Et nyt initiativ bliver nu til virkelighed – et samlet undervisningsmateriale rettet mod medarbejdere, som landmanden selv kan benytte i den daglige drift.

Læs mere hos Daka SecAnim
Alltech Denmark
Mykotoksin-test: fra gård til laboratorie til din indbakke, inden for en uge.

Alltech 37+ er en analyse der tester indholdet af mykotoksiner i foder og ingredienser. Vi har skåret mellemleddet væk, så du kan få hurtigere svar. Læs mere om hvor nemt det er, her.

Læs mere hos Alltech Denmark
Nutrifair
NutriFair lancerer online platform

På den kommende NutriFair-messe kan de besøgende gøre brug af en ny digital platform. Her får de mulighed for at skræddersy deres eget program for messen, tilgå udstillernes informationer og se alle oplæg fra den store scene - også når de er hjemme igen.

Læs mere hos Nutrifair
Effektivt Landbrug A/S
Effektivt Landbrug Kvæg

Læs alle Effektivt Landbrugs kvægnyheder og få viden, indsigt og perspektiv til morgendagens kvæg- og mælkeproduktion.

Læs mere hos Effektivt Landbrug A/S
Effektivt Landbrug A/S
Effektivt Landbrug Svin

Læs alle Effektivt Landbrugs svinenyheder og få viden, indsigt og perspektiv til morgendagens svineproduktion.

Læs mere hos Effektivt Landbrug A/S
Effektivt Landbrug A/S
Effektivt Landbrug Business

Læs alle Effektivt Landbrugs Business-nyheder og få viden, indsigt og perspektiv på fødevareklyngen i Danmark.

Læs mere hos Effektivt Landbrug A/S
Effektivt Landbrug A/S
Effektivt Landbrug Finans

Læs alle Effektivt Landbrugs finans- og råvareanalyser og få viden, indsigt og sparring på din bedrift.

Læs mere hos Effektivt Landbrug A/S
Effektivt Landbrug A/S
Effektivt Landbrug Podcast

Lyt til alle Effektivt Landbrugs podcast og få indsigt, viden og perspektiv.

Læs mere hos Effektivt Landbrug A/S
Effektivt Landbrug A/S
Læs avisen

Læs alle L-MedieHus aviser: Effektivt Landbrug Effektivt Landbrug Business LandbrugNord LandbrugSyd LandbrugFyn LandbrugØst MaskinParken

Læs mere hos Effektivt Landbrug A/S
Mariendal El-Teknik A/S
Bæredygtig energi bliver fremtiden for Skagen Strand Feriecenter

Skagen Strand Feriecenter er påbegyndt et stort og bæredygtigt projekt i samarbejde med Mariendal - et projekt der skal fremtidssikre feriecenteret, så energien bruges smartere og bedre, til gavn for både miljøet og økonomien.

Læs mere hos Mariendal El-Teknik A/S
Mariendal El-Teknik A/S
Bæredygtighed er i fokus hos Fynbo Foods

Fynbo Foods har fokus på bæredygtige tiltag i deres forretning. Derfor var det nærliggende at tænke energivenlige og bæredygtige løsninger ind i deres nye tilbygning. Mariendal har leveret hele el-entreprisen, bygningsautomatik, nye styretavler til produktionslinjen, overvågning og sikringsløsninger.

Læs mere hos Mariendal El-Teknik A/S
Mariendal El-Teknik A/S
Cykelshoppens energieffektive løsninger

Hos Mariendal kombinerer vi teknisk godt håndværk med lokal forankring. Det betyder stærke og innovative løsninger hele vejen rundt, der også fremadrettet skaber værdi - her for Cykelshoppen i Skanderborg. Cykelshoppens nye bygning fik LED-lys og SMART lys og sikringsløsninger.

Læs mere hos Mariendal El-Teknik A/S
Mariendal El-Teknik A/S
Investér i et moderne landbrug med brovægte til vejning

Til et moderne landbrug hører brovægte til. Det er vores klare holdning. Vi er specialister i brovægtssystemer til landbrug og industri, der giver økonomiske gevinster, som kan mærkes på bundlinjen og sikrer kvalitet, kontrol og driftssikkerhed. Har du brug for en præcis og nem løsning til at registrere vejninger, så er brovægte den eneste løsning, som kan garantere dig præcise data. Brovæg

Læs mere hos Mariendal El-Teknik A/S
Novadan ApS
Nova Hoof Hygiene

Nova Hoof Hygiene er et klovplejemiddel og kan anvendes til alle klovbærende dyr. Nova Hoof Hygiene opretholder klovens naturlige styrke. Sænker pH i klovspalten og derved bibeholdes den naturlige balance, som resulterer i sundere klove og øger koens velfærd og trivsel. Modvirker klovproblemer. Kan bruges både som spray og i klovbade.

Læs mere hos Novadan ApS
CR Foderservice K/S
Zinkfri fodring med GuldMix Helse

Vi har videreudviklet vores GuldMix koncept som vi i samarbejde med DK-Svinerådgivning lancerede i sommeren 2021, efter den nyeste viden og erfaring. De nye blandinger hedder GuldMix Baby Helse 3-5 kg og GuldMix Helse 5-9 kg. Begge blandinger indeholder HP Fiberboost og er fast sammensat af gode og annerkendte råvarer. Blandingerne er ikke varmebehandlet og CR-F sikre en god strukturformaling.

Læs mere hos CR Foderservice K/S
MaksiGrass
øget selvforsyning

Øget opfodring af frisk græs på stald øger mælkeproducenternes selvforsyning af energi og protein. Kløvergræs giver høje netto udbytter i både FE og Kg protein/ha.

Læs mere hos MaksiGrass
Byggeri & Teknik I/S
Overvejer du at købe et solcelleanlæg?

Ved køb af solcelleanlæg er der en række punkter, du bør overveje. Læs mere her.

Læs mere hos Byggeri & Teknik I/S
Byggeri & Teknik I/S
Pas på dig selv og dine medarbejdere

En svovlbrinte måler alarmerer ved for høj koncentration af svovlbrinte. Dens alarm kan være altafgørende og redde liv for dyr og mennesker. Læs mere her.

Læs mere hos Byggeri & Teknik I/S
Byggeri & Teknik I/S
Nystaldseffekt i kostalde

Følger man de nyeste anbefalinger for indretning af stalde er disse væsentligt større end man historisk har bygget stalde – men det er den ekstra plads i sengebåsene og på gangarealerne, der er med til at gøre forskellen. Nogle steder i anlægget skal man dog turde at gå videre end anbefalingerne for at få det bedste ud af investeringen i den nye stald. Læs mere her.

Læs mere hos Byggeri & Teknik I/S
Byggeri & Teknik I/S
Bedre forhold for dine køer og bedre økonomi - er du klar?

Fra 1. juli 2024 træder der nye overgangsordninger om Lov om hold af malkekvæg i kraft, og for at være på forkant med eventuelle krav til ombygning, har vi her i artiklen særlig fokus på nye krav til syge- og kælvningsbokse. Læs mere her.

Læs mere hos Byggeri & Teknik I/S
Novadan ApS
Ny agro brochure

Novadan - rengøring og desinfektion i landbruget

Læs mere hos Novadan ApS
KJ Klimateknik A/S
Varmeveksler til høns

Kompakt og effektiv varmeveksler til optimering til høns. Optimerer klimaet og produktionen, som i sidste ende gavner landmandens bundlinje.

Læs mere hos KJ Klimateknik A/S
KJ Klimateknik A/S
Flatwave vægventil til høns

Ny type vægventil, der er særlig velegnet til hønsestalde. I modsætning til traditionelle vægventiler, reguleres luftklappen lodret og luftstrømmens retning via luftlederen. Risikoen for at hønsene lægger æg i ventilerne elimineres. Mange hønseproducenter har i dag monteret hønsenet indvendigt for ventilerne. Det er ikke nødvenligt ved brug af Flatwave ventilen.

Læs mere hos KJ Klimateknik A/S
KJ Klimateknik A/S
Digital klimastyring, ODIN GW

ved ODIN GW er det muligt at overvåge og styre ventilationen i grisestalde. ODIN GW er kompatibel med eksisterende Gemini Graph klimastyringer og Sherlock Graph alarmanlæg og kan således implementeres direkte på mange landbrug, uden at man skal udskifte styringer og alarmanlæg, men blot kan nøjes med en opdatering af softwaren.

Læs mere hos KJ Klimateknik A/S
Nutrifair
NutriFair inviterer til aktuel webinarrække

NutriFair fejrer ny platform med tre vidensformidlende webinarer. Find datoerne i nyheden.

Læs mere hos Nutrifair
Nutrifair
Vi skal sikre en grøn og bæredygtig energiforsyning

Fagmessen for husdyrproducenter, NutriFair, sætter fokus på bioenergi og biogas, når dørene åbner d. 17-18. maj 2022 til den første fysiske landbrugsmesse efter Corona. Her fortælle Henrik Høgh nærmere.

Læs mere hos Nutrifair
Nutrifair
De første danske landmænd er nu Zinkfri - På NutriFair 2022 kan du lære hvordan de gjorde

Billet-registreringen til NutriFair er nu åben og messens skarpe konferenceprogram er ved at være helt på plads. Blandt oplægsholderne er Vilomix og Danish Agro, der kommer for at dele erfaringer fra deres samarbejde med de første landmænd, som de har hjulpet til at blive zinkfri i deres foderblandinger.

Læs mere hos Nutrifair
Byggeri & Teknik I/S
Hjælp til færdigmelding af dit byggeri

Når et byggeri nærmer sig sin afslutning, så er der altid mange løse ender, som skal afsluttes og ofte står grise, køer eller andet på spring for at tage bygningerne i brug. Dertil kommer, at bygherre ofte gerne vil have frigivet deres byggelån, så hurtigt som muligt. Læs mere her.

Læs mere hos Byggeri & Teknik I/S
Jorenku A/S
Mineralbruser til foderblanderen

Jorenku har i tæt samarbejde med Bobman udviklet et nyt brusersystem til tildeling af flydende mineraler direkte i foderblanderen. Systemet præsenteres på NutriFair på Jorenkus stand A-1014, hvor man kan se en prototype og høre mere om fordelene ved tildeling af flydende vitaminer og mineraler.

Læs mere hos Jorenku A/S
Vilomix A/S
Koncentrater til zinkfri fodring

Når man fra juni 2022 skal fravænne uden medicinsk zink, er det - udover hygiejne og management - utrolig vigtigt at have fokus på den rette ernæring til patte- og fravænningsgrise. Igennem det seneste år har vi i Vilomix arbejdet hårdt på at udvikle foderløsninger, som har fokus på trivsel og den bedste understøttelse af mave-tarmsystemet.

Læs mere hos Vilomix A/S
Vilomix A/S
Ekstra fokus på hygiejne, udtørring og strøelse ved zink-fri fravænning

Formålet med at vaske og desinficere er at holde smittetrykket på et lavt niveau, så grisene har så optimale trivsels- og vækstbetingelser som muligt. Vores erfaringer har vist, at en plan for vask, desinfektion og ikke mindst udtørring af stalde er en vigtig nøgle i forbindelse med udfasning af medicinsk zink.

Læs mere hos Vilomix A/S
Vilomix A/S
Landmandserfaringer på zinkfri.dk

I Danish Agro og Vilomix har vi en særlig ekspertise omkring færdigfoder og premix til hjemmeblandere. Derudover har vi stor praktisk erfaring med den daglige management, inklusiv hygiejne og staldmiljø. Gennem det seneste år har vi arbejdet med mange besætninger - læs om deres erfaringer på zinkfri.dk

Læs mere hos Vilomix A/S
Danish Agro a.m.b.a.
SiloInsite - En ny digital løsning til monitorering af din silo

Med SiloInsite bliver det nemmere at få bestilt foder i rette tid. Sådan virker det: Vi monterer en sensor øverst på din silo. Ved brug af sensoren dannes et 3D billede af siloens indhold. Sensoren er kalibreret med siloens mål og udformning og beregner indholdets rumfang og vægt, med en præcision på ca. 95%. Du kan aflæse målingerne direkte på din PC eller telefon - en måling pr. time.

Læs mere hos Danish Agro a.m.b.a.
Danish Agro a.m.b.a.
Landmandserfaringer på zinkfri.dk

I Danish Agro og Vilomix har vi en særlig ekspertise omkring færdigfoder og premix til hjemmeblandere. Derudover har vi stor praktisk erfaring med den daglige management, inklusiv hygiejne og staldmiljø. Gennem det seneste år har vi arbejdet med mange besætninger - læs om deres erfaringer på zinkfri.dk

Læs mere hos Danish Agro a.m.b.a.
Danish Agro a.m.b.a.
Gode råd og erfaringer til et zinkfrit 2022

Vi deler ud af vores erfaringer og viden sammen med landmænd, der er gået i gang med at fodre uden zink. Hør om deres gode råd og erfaringer i nedenstående samling af videoer.

Læs mere hos Danish Agro a.m.b.a.
Danish Agro a.m.b.a.
Årets slagtekyllingeproducent 2022

Paw Pedersen på Fyn modtog i februar 2022 prisen som årets slagtekyllingeproducent pga. hans flotte resultater i hans E-rapport. Paw Pedersen driver en produktion på ca. 250.000 slagtekyllinger årligt. Kyllingerne produceres på det nye færdig-foder fra Danish Agro, hvor en del af den sojaskrå, der anvendes som protein-råvare i foderet, er erstattet med danskproducerede ærter.

Læs mere hos Danish Agro a.m.b.a.
A-Consult Agro A/S
Stor opbakning til Vesthimmerland Biogas fra lokalområdet

Grøn energi til forbrugerne er én positiv ting. Men en anden og væsentlig gevinst ved biogasanlægget i Farsø er en betragtelig reduktion af landbrugets klimaaftryk, som landmændene bakker op om.

Læs mere hos A-Consult Agro A/S
A-Consult Agro A/S
Lort og lagkage bliver til grøn energi

Landmand Henrik Mols fra Kiddegård ved Jelling har opført et gård-biogasanlæg, hvor han producerer ca. seks millioner kWh strøm om året til elnettet ud af affaldsprodukter fra landbruget og rester fra kageproduktion.

Læs mere hos A-Consult Agro A/S
A-Consult Agro A/S
Optimeret biogasanlæg med nye, gamle tanke

Det forbrugerejede selskab SSF Energi leverer varme og el til 374 husstande i Nordvestsjælland – nu endnu mere miljøvenligt og cirkulært. Biogasanlægget kører på både gylle og frugt- og grøntaffald fra lokalområdet og er optimeret med nye tanke, bygget på fundamentet af de gamle. En bedre, billigere og grønnere løsning.

Læs mere hos A-Consult Agro A/S
Nutrifair
Podcast og digital platform bringer NutriFair tættere på besøgende og udstillere

NutriFair kan i år endelig fejre 10-års jubilæum i hallerne i Messe C efter flere års nedlukning. For at fejre det glædelige gensyn kommer messen nu også digitalt og på lyd – både før, under og efter messen.

Læs mere hos Nutrifair
Care4farm ApS
SiloView Temp

SiloView Temp overvåger temperaturen i stålsiloer på din mobil eller pc, så du sikrer kvaliteten og sparer energiomkostninger til nedkøling.

Læs mere hos Care4farm ApS
Care4farm ApS
SiloView Flow

Med SiloView Flo har du dit foderforbrug og niveau i dine siloer online på mobil og PC. Med SiloView Flow kan få alarmer ved et givent niveau og fremskrive når din silo løber tom.

Læs mere hos Care4farm ApS
Future Farming ApS
Automatik - spar op til 74 % i strøm - husk der kan søges tilskud

Det er muligt at automatisere varmelamperne, ønskes dette indstilles lamperne efter en automatisk kurve, som er opsat efter pattegrisenes behov, mellem 35-40 grader ved fødsel. Temperaturen falder gradvist over 10 dage og slukker til sidst. Ved en automatiserede styring kan tiden nu bruges på essentielle arbejdsopgaver i stalden

Læs mere hos Future Farming ApS
Danish Agro a.m.b.a.
MILKLINE blandinger til malkerobotter, foderautomater og malkestalde

Valg af robotfoder til kvæg har stor betydning for mælkeydelsen. Vi tilbyder sammensatte blandinger med velsmagende råvarer og med fokus på pille-kvaliteten. MILKLINE sortiment øger koens søgning til malkerobotten, så den malkes det optimale antal gange i døgnet. Robotmalkning øger mælkeproduktionen, når kvægfoderet er velsmagende og er af høj kvalitet. Færre køer skal hentes - er tilsat aroma.

Læs mere hos Danish Agro a.m.b.a.
Care4farm ApS
TankView

TankView viser niviauet i din tank til gylle, vand, diesel eller andre væsker.

Læs mere hos Care4farm ApS
Topigs Norsvin Danmark
100 års avlsfremgang med Topigs Norsvin – Fodereffektivitet

100 års avlsfremgang med Topigs Norsvin er ét århundredes bidrag til griseproducenternes succes igennem innovation kombineret med griseavlernes input. Fodereffektivitet har været et vigtigt element i vores avlsprogram i mange år. I mange år har vi haft fokus på effektivitet igennem hele produktionskæden.

Læs mere hos Topigs Norsvin Danmark
Maykers
Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag et lod til lykkehjulet direkte i din indbakke

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og prøv lykken på lykkehjulet! Medbring koden du modtager på email og vind eksklusive produkter fra bl.a. Aco Funki, DanVit A/S, Care4Farm, CatPhone og mange flere!

Læs mere hos Maykers
Nutrifair
Dansk virksomheder står i kø med løsninger til zinkfri fravænning

Om blot få måneder skal danske griseproducenter fravænne smågrise uden brug af medicinsk zink. Flere udstillere på årets NutriFair er klar med alternative foderløsninger og rådgivning.

Læs mere hos Nutrifair
VERBA The perfect feeder
50-års jubilæum for VERBA-fabrikanten af fodertrug

Den 21. maj 1971 startede svineavler Bert Verbakel sin virksomhed inden for staldudstyr til svineavl. I første omgang foregik arbejdet i en lade i nærheden af hans hus i Nijnsel. Efter 7 år blev værkstedet imidlertid for lille, og virksomheden flyttede til industriområdet i Nijnsel (NL), hvor den stadig er beliggende i dag. Snart specialiserede Bert sig i udvikling og produktion af svinefoder

Læs mere hos VERBA The perfect feeder
Nutrimin A/S
Selko LactiBute

Sund tarm, højere produktivitet.

Læs mere hos Nutrimin A/S
Nutrimin A/S
Selko Be+

Selko BE+ stabiliserer og sikrer værdien af dit vådfoder.

Læs mere hos Nutrimin A/S
ACO Funki A/S
Overvågning af tilvækst med Funki OptiScale

ACO FUNKI har udviklet en grisevægt, der dagligt giver en tilbagemeldingen om gennemsnitsvægten i den pågældende sti. Vægten giver landmanden en komplet viden om grisenes præstationer på et hvert tidspunkt af dagen og følger deres vækst dag for dag. Det gør griseproducenten i stand til at levere alle grisene på den rigtige vægt.

Læs mere hos ACO Funki A/S
Best Farm A/S
Pig-LET Starter - Ny innovativ drikkeautomat til pattegrise

For at nedbringe pattegrisedødeligheden og redde flere af de svageste pattegrise, er det nødvendigt med et supplement til soens mælk. Pig-LET Starten er en nyudviklet drikkeautomat, der har været testet hos danske griseproducenter med gode resultater. Pig-LET Starten placeres modsat andre drikkeautomater i hulen, hvor pattegrisen opholder sig de første to levedøgn.

Læs mere hos Best Farm A/S
ACO Funki A/S
Automatisk tildeling af strøelse til svin og kvæg

Halmsystemet Funki Multistraw tildeler automatisk strøelse flere gange daglig, og landmanden kan indstille systemet til at dosere de strøelsesmængder, der er behov for, og på det tidspunkt, der er behov for. Anlægget kan køre med automatisk snitning af halm. Funki MultiStraw snitter strøelse med det nye transportsystem, styret af Funki MultiController

Læs mere hos ACO Funki A/S
AB Neo A/S
Pure Power - are you ready?

Et billede siger mere end 1000 ord, så vi har lavet en hel video - med POWER!

Læs mere hos AB Neo A/S
Fondsmæglerselskabet Agrocura A/S
Podcast: Jens Schjerning besøger Aktieuniverset til en snak om verdensøkonomien og finansielle cyklusser

Vores cheføkonom Jens Schjerning har været i studiet med Aktieuniverset, til en snak omkring finansielle cyklusser. I deres snak kommer værterne og Jens omkring Jens’ syn på verdensøkonomien, forventninger til markedet og økonomiske modeller, inflations- og renteforventninger og meget mere. Hør podcasten her

Læs mere hos Fondsmæglerselskabet Agrocura A/S
Cow-Welfare A/S
Kampagne Madrasser

Skynd dig at få bestilt madrasser til “gamle” priser! Når du bestiller Cow-Welfare Latex Soft Madrasser, kan du for hver 100 meter madras, kvit og frit vælge imellem: • 6 m. Cow-Welfare Flex Feed (GRATIS) • 5 stk. Cow-Welfare Flex Stall (GRATIS) Tilbuddet gælder t.o.m. 31. maj 2022.

Læs mere hos Cow-Welfare A/S
Landbrugets Jobservice ApS
PRAKTIKANTER

Vores nye lande hvor vi får Praktikanter fra er Indien og Bangladesh. Vi får stadig Praktikanter fra Sydafrika og Vietnam. Praktikanterne fra det fhv. britiske kolonier taler rigtigt god engelsk.

Læs mere hos Landbrugets Jobservice ApS
Bionutria Danmark ApS
Sikker virkning af dine sprøjtemidler ved hårdt vand

Bio pH Control gør det nemt for den enkelte landmand at spare meget på indkøb af pesticider samt spare miljøet for en stor negativ belastning. Har du hårdt vand, kan du, når du anvender Bio pH Control efter vores anvisninger: • Reducere pesticidforbruget med 30-50 % • Få en hurtig og imponerende virkning af Glyphosat • Slut med dysestop – sprøjten er altid ren

Læs mere hos Bionutria Danmark ApS
Hornsyld Købmandsgaard A/S
Godt håndværk og en skånsom protein kilde i værktøjskassen

Hornsyld Købmandsgaard har haft den zinkfri fodring i fokus i over 3 år nu. Med proteinkilden AX3Digest, som et gennemgående element i koncepterne, fravænner flere og flere kunder med succes. Også selvom de har droppet zinken som sikkerhedsnet.

Læs mere hos Hornsyld Købmandsgaard A/S
Topigs Norsvin Danmark
100 års avlsfremgang med Topigs Norsvin – Pattegriseoverlevelse

For omkring 25 år siden blev pattegriseoverlevelse og moderegenskaber introduceret til Topigs Norsvins avlsmål. En vigtig milepæl igennem 100 års avlsfremgang med Topigs Norsvin og de første skridt mod vores balancerede avlstilgang. Vi avler ikke kun efter større kuld, for vi tager også hensyn til pattegrisenes robusthed, vitalitet og søernes moderegenskaber.

Læs mere hos Topigs Norsvin Danmark
GreenFarm ApS
Danmarkspremiere på GreenFarm

Med GreenFarm anvendes affaldsprodukter fra landbrugsproduktionen som værdifulde ressourcer til produktion af energi. Energien produceres og anvendes lokalt på gården og restproduktet er et optimeret gødningspræparat, der optages lettere af planter og dermed mindsker udvaskningen af næringsstoffer til det lokale vandmiljø. Anlægget reducerer gårdens udledning af klimagasser på flere parametre.

Læs mere hos GreenFarm ApS
Nutrifair
Årets NutriFair bugner med alternative fodertilskud til kvæg

European Protein vil præsentere de seneste resultater fra forsøg med deres fermenterede proteinkilde til kvæg på NutriFair. Besøgende vil også kunne møde Biochem og Biofiber-Damino, som begge præsenterer fodertilskud til kalve.

Læs mere hos Nutrifair
Miljøfluen I/S
Miljøfluen fremtidssikrer sig med næste generation

Miljøfluen producerer gyllefluer og snyltehvepse, som bruges til naturligt at bekæmpe uønskede fluer i svine- og kvægstalde. Ejeren af virksomheden Tannie Andersen har været med til at bygge firmaet op siden dets begyndelse i 1993. Hendes svigersøn Søren Bøgelund Nielsen har været ansat i produktionen siden 2011 og som produktionschef siden 2018. Siden er hendes datter Tina Andersen kommet til.

Læs mere hos Miljøfluen I/S
RN Solutions ApS
IP69K godkendte LED produkter - højeste holdbarhed

Alle Plug'N Play produkter fra RN Solutions er IP69K klassificerede. Højeste holdbarheds-klassificering. RN Solution giver desuden minimum 5 års garanti på alle RNS LED produkter, også i staldmiljø.

Læs mere hos RN Solutions ApS
Jorenku A/S
Produktnyheder på NutriFair

Jorenku præsenterer flere produktnyheder på NutriFair: Kom nemt i gang med det flydende koncept med automatisk tildeling af vitaminer og mineraler. Forebyg navlebrok hos smågrise med hulestrøelsen Piglet Combi. Mineralbruser til tildeling af flydende mineraler i kvægfodret direkte i foderblanderen. Vores konsulenter er klar på Jorenkus stand A-1014 til at fortælle mere.

Læs mere hos Jorenku A/S
Hamlet Protein A/S
HP FiberBoost - et sundt tilvalg, når du skal udfase zink

HP FiberBoost styrker grisens tarmsundhed og stimulerer tarmens mikroorganismer positivt. Netop fordi tarmsundheden er afgørende for fordøjelsen af næringsstoffer, er den et vigtigt redskab ved fravænning af smågrise uden brug af zink. HP FiberBoost består af enzymbehandlede sojafibre og indeholder en unik kombination af uopløselige fibre og præbiotiske kulhydrater.

Læs mere hos Hamlet Protein A/S
Vissing Agro A/S
Optifarrow II

Optifarrow II er en nyudviklet faresti som opfylder de tyske krav til opstaldning af løsgående søer, herunder et arealkrav på mindst 6,5 m2

Læs mere hos Vissing Agro A/S
Vissing Agro A/S
VM100 foderautomat

VM100 er en foderautomat med ekstra stor kapacitet via 100 cm bredt polyesterbetontrug med lave kanter og let adgang for grisene. Automaten er udformet med repos og betjener op til 70 smågrise og 50 slagtesvin.

Læs mere hos Vissing Agro A/S
Vissing Agro A/S
Fiberinventar

Vissing Agro’s fiberinventar „Compact-line“ er udviklet til både smågrise- og slagtesvinestalde. Stierne er opbygget i kompakt fiber, som er et utroligt stærkt og holdbart materiale trods kun 10 mm godstykkelse.

Læs mere hos Vissing Agro A/S
AJ ENERGI & STRØ
AJ-X2

AJ-energi har i samarbejde med Pedersen Nutrition udviklet et fodertilskud til erstatning for zink, som skal bevare den gode mikroflora i grisens mave efter fravænning. Målet er at fastholde et højt proteinniveau efter fravænning. Det kræver nogle gode fibre fra vores rapsstrømel, og en række udsøgte produkter som kan give de gode bakterier et godt miljø og de dårlige et mindre gunstigt miljø.

Læs mere hos AJ ENERGI & STRØ
Rovfluen ApS
Effektiv skydning af rotter og muldvarpeservice

Rovfluen har udvidet skadedyrsprogrammet med mulighed for professionel og autoriseret skydning af rotter. Vi har Danmarks bedste rotteskytte ansat, som med mange års erfaring ved hvordan man sikkert fjerner problemet. Ved store kolonier af rotter i feks. stalden, kan man med fordel skyde rotterne som natten, hvor de er aktive og dermed udrydde dem hurtigt og giftfri. Muldvarpe bekæmper vi også.

Læs mere hos Rovfluen ApS
Rovfluen ApS
Undgå flueplagen i kvæg- og svinestalden med biologiske nyttedyr

Effektiv og miljørigtig bekæmpelse af staldfluer med rovfluer og/eller snyltehvepse giver god mening i svine-, kvæg og hestestalden mv. Biologisk bekæmpelse med god samvittighed og tilmed effektivt. Fluer stresser dyrene og kan bringe smitte så som feks. salmonella rundt i staldene. Nedgang i mælkeydelsen ved kørerne og søerne pga. fluetryk medfører et økonomisk tab som kan undgås. Nemt og bekvemt

Læs mere hos Rovfluen ApS
Rovfluen ApS
Muldvarpebekæmpelse med og u. abonnement

Rovfluen® Skadedyrservice tilbyder nu også serviceordning på bekæmpelse af muldvarpe landsdækkende. Vores dygtige muldvarpespecialister med mere end 20 års erfaring kører ud til små såvel store opgaver i haver, parker, på marker og hvor man har brug for hjælp. Ved større opgaver medbringer vi ATV så vi hurtigt og effektivt kan komme rundt.

Læs mere hos Rovfluen ApS
Rovfluen ApS
Bæredygtig fluebekæmpelse i hestestalde

Snyltehvepsen egner sig perfekt til bekæmpelse af fluer i hestestalde og møddinger. Med snyltehvepsen er det let, effektivt og naturligt at fjerne flueproblemet, så hestene ikke stresser. Rolige og glade heste fungerer bedst! Kom forbi vores stand A1200 og se video om hvordan man bruger dem og få en snak med os om netop din stald. Du kan også gå på YouTube linket og se video fra hestestald.

Læs mere hos Rovfluen ApS
Gråkjær
Fremtidssikret landbrugsbyggeri for din forretning, dine medarbejdere og miljøet.

Et fremtidssikret landbrug kræver høj kvalitet, bæredygtigt fokus, optimale arbejdsgange – og de helt rigtige rammer. Hos Gråkjær ved vi, at dit landbrug ikke blot er din forretning. - Den indsigt har vi opbygget gennem 48 år, hvor vi har bygget alt lige fra soanlæg, smågrisestalde, slagtegrisestalde til kornhåndteringsanlæg, kostalde mm. Tjek et udvalg af de mere end 4.000 projekter ud herunder

Læs mere hos Gråkjær
Gråkjær
Går du med planer om at udvide eller optimere din bedrift?

Lovgivningen på miljøområdet er kompleks. Der er mange ting at holde styr på, før du kan realisere dit projekt, og det er vigtigt, at alt bliver gjort rigtigt fra start. Det er her, Gråkjær Miljøcenter kommer ind i billedet. Vi tilbyder et uforpligtende miljøtjek af din ejendom og produktionsanlæg, så du kan blive klædt på til at udnytte dine muligheder optimalt og træffe de bedste beslutninger.

Læs mere hos Gråkjær
Maykers
Selv enkelte skift af dyser kan gøre den helt store forskel

Dyser bør tilpasses til hver enkelt sprøjteopgave – det kan have stor betydning for afdrift, effekt af midlerne, og i sidste ende dermed også udbytte og afkast. Overvejer du at udvide dit eget sortiment af dyser, har Maykers.com samlet et bredt udvalg af produkter imødekommer dine maskinbehov til sprøjtning eller vanding.

Læs mere hos Maykers
Hornsyld Købmandsgaard A/S
Nutrifair - et godt mødested

Hornsyld Købmandsgaard A/S møder talstærkt op på fagmessen, og er klar til at præsentere alle sine fagområder

Læs mere hos Hornsyld Købmandsgaard A/S
KS Specialfoder ApS
Nye økologiske mælkeerstatninger

100% opløselig økologiske mælkeerstatninger til kalve og lam. Udelukkende baseret på sødmælks- og skummetmælkspulver. Se nyheden på www.ks-specialfoder.dk

Læs mere hos KS Specialfoder ApS
Nutrifair
Jubilæumsmesse fyldt med innovative produktnyheder til fremtidens landmand

NutriFair er lige om hjørnet, og der er god grund til at glæde sig: Dansk landbrug har altid været kendt for at tænke nyt, og produktporteføljen på dette års NutriFair er ingen undtagelse.

Læs mere hos Nutrifair
Danish Genetics A/S
Jersey PP Kønssorteret sæd

Jersey PP tyr fra MASTERRIND: Kønssorteret sæd Luke PP

Læs mere hos Danish Genetics A/S
Danish Genetics A/S
Jersey PP Kønssorteret sæd

Jersey PP fra MASTERRIND: Kønssorteret Donier PP

Læs mere hos Danish Genetics A/S
Terra Connect ApS
Vi kan reducere dine mobilomkostninger!

Hos os får du en skarp mobilløsning tilpasset arbejdet i landbruget. Vi har både alarmkort, almindelige simkort til mobil og omstilling fra fastnet til mobiler. Du kan skræddersy dit abonnement, så det passer til netop dit behov. På den måde er du sikker på kun at betale for det du har brug for. Kom på vores stand A-1256 og hør om vi kan spare dig penge.

Læs mere hos Terra Connect ApS
Terra Connect ApS
Priserne stiger - hvordan sikrer du dine værdier

Tyveri fra helt almindelige landbrug er i vækst. Der er værdi at hente grundet de stigende priser og tyvene kan ofte arbejde relativt uforstyrret og derfor er landbruget i særlig grad udsat. Vi tilbyder specielt tilpassede løsninger, der tager højde for dine ønsker og bedriftens særlige behov. Vi opstiller kamera og videoovervågning både ude og inde. Det har stor præventiv effekt.

Læs mere hos Terra Connect ApS
Terra Connect ApS
Hvordan har dit it det?

Hvem har adgang til dit netværk? Ved du hvor gammel din staldpc er? Driller dit wifi på kontoret. Skal du bygge nyt eller bygge om? Der er mange usikkerheder med it og det kan kræve meget at holde sig ajour! Derfor tilbyder vi et gratis it-tjek, så du kan få et samlet overblik og tingenes tilstand. Niels gider ikke it. Læs hvordan det var for ham at få sin egen it-afdeling.

Læs mere hos Terra Connect ApS
Nordjyllands Landbrugsskole
SommerCamp 2022

ER DU VILD MED LANDBRUGSLIV, FÆLLESSKAB OG NYE OPLELVELSER? - SÅ ER VORES SOMMERCAMP LIGE NOGET FOR DIG! Mandag i uge 26 slår vi dørene op til SommerCamp på Lundbæk. Vi garanterer fire super sjove dage, hvor alle deltagere får mulighed for at passe dyr, makke med maskiner og besøge forskellige landbrug. Er du mellem 12 og 16 år , er SommerCampen lige noget for dig.

Læs mere hos Nordjyllands Landbrugsskole
LandbrugNord
Effektivt Landbrug Kvæg

Læs alle Effektivt Landbrugs kvægnyheder og få viden, indsigt og perspektiv til morgendagens kvæg- og mælkeproduktion.

Læs mere hos LandbrugNord
Farmas A/S
Oplev den nye New Holland T7.315 HD

Vores T7.315 HD har fået en ny større kabine med masser af opdateringer. Det nye armlæn med mange nye muligheder. Den nye intelliview 12 skærm, som med telematik på traktoren giver "remote display" support, samt man sende data til traktoren og holde øje med traktoren på PLM-connect. Derud over kan Farmas også følge traktoren og hjælpe piloten bedre ved evt spørgsmål.

Læs mere hos Farmas A/S
Uggerby Husflid
Kreativiteter

Uggerby Husflid kan tilbyde undervisning i mange forskelige kreativiteter. Uldbearbejdning lige fra ulden forlader fåret til den fineste strikket trøje. Vi kan også kniple - hækle - plantefarve og meget andet. Mød os på stand 88.

Læs mere hos Uggerby Husflid
Lely Center Herrup
Sommerkampagne - Lely Quaress Barrier pattespray

Læs mere hos Lely Center Herrup
Lely Center Herrup
Sommerkampagne - Lely Comfort Care strøelse

Læs mere hos Lely Center Herrup