A-1362

Mariendal er en moderne og landsdækkende installations- og entreprenørvirksomhed med over 250 medarbejdere, og knap 100 års erfaring.

Nyheder fra Mariendal El-Teknik A/S

Bæredygtig energi bliver fremtiden for Skagen Strand Feriecenter

Skagen Strand Feriecenter er påbegyndt et stort og bæredygtigt projekt i samarbejde med Mariendal - et projekt der skal fremtidssikre feriecenteret, så energien bruges smartere og bedre, til gavn for både miljøet og økonomien.

Læs mere hos Mariendal El-Teknik A/S

Bæredygtighed er i fokus hos Fynbo Foods

Fynbo Foods har fokus på bæredygtige tiltag i deres forretning. Derfor var det nærliggende at tænke energivenlige og bæredygtige løsninger ind i deres nye tilbygning. Mariendal har leveret hele el-entreprisen, bygningsautomatik, nye styretavler til produktionslinjen, overvågning og sikringsløsninger.

Læs mere hos Mariendal El-Teknik A/S

Cykelshoppens energieffektive løsninger

Hos Mariendal kombinerer vi teknisk godt håndværk med lokal forankring. Det betyder stærke og innovative løsninger hele vejen rundt, der også fremadrettet skaber værdi - her for Cykelshoppen i Skanderborg. Cykelshoppens nye bygning fik LED-lys og SMART lys og sikringsløsninger.

Læs mere hos Mariendal El-Teknik A/S

Investér i et moderne landbrug med brovægte til vejning

Til et moderne landbrug hører brovægte til. Det er vores klare holdning. Vi er specialister i brovægtssystemer til landbrug og industri, der giver økonomiske gevinster, som kan mærkes på bundlinjen og sikrer kvalitet, kontrol og driftssikkerhed. Har du brug for en præcis og nem løsning til at registrere vejninger, så er brovægte den eneste løsning, som kan garantere dig præcise data. Brovæg

Læs mere hos Mariendal El-Teknik A/S
Mød os på Nutrifair
Hold kontakten
Ring til os
70102077
Følg os
På Facebook
Connect:
På LinkedIn
Se vores videoer:
På Youtube
Besøg os online:
På vores hjemmeside