Overvældende tilslutning til Hobro Dyrskue

En af årets deltagere på det digitale Hobro Dyrskue er Mille Kragelund, som stiller med limousinetyren Oberst. Dem kan du møde på den digitale dyrskueplads på Effektivt Landbrugs hjemmeside. Foto: Tenna Bang
04-06-2020 11:35

Der er tilmeldt 34 katalognumre til den første digitale udgave af Hobro Dyrskue. - Det er helt overvældende, lyder det fra arrangørerne.

Arrangørerne bag det aflyste Hobro Dyrskue var straks klar til at afvikle digitalt dyrskue, da L-Mediehus tilbød at lægge en digital dyrskueplads til.

De var dog meget usikre på, om udstillerne bakkede op om en digital udgave, da det er et koncept, der aldrig er afprøvet før.

Men det gjorde de, og det er nogle meget tilfredse arrangører, der har modtaget hele 34 tilmeldinger. 17 heste, 9 kødkvæg, 5 malkekøer og 2 får.

- Det er helt vildt flot gået af udstillerne, og vi er meget glade for den store opbakning, lyder det fra dyrskuets formand Jacob Bjerrum.

Opbakning hele vejen rundt

Arrangørerne har fået opbakning hele vejen rundt. Maskinudstillerne har også meldt sig som udstillere på den digitale dyrskueplads og i dyrskuetemaet i Landbrug Nord.

Samtidig har Hobro Handel bakket op, og en af byens forretningsdrivende, Lone Mikkelsen fra Kop & Kande Hobro, har, sammen med Agri Nord, doneret flotte ærespræmier.

- Det er helt overvældende, lyder det fra arrangørerne.

De digitale værktøjer virker

Dyrskuets dommere har også alle taget godt imod det nye tiltag. De har alle fået tilsendt videoer af de tilmeldte dyr, som de bedømmer ud fra.

Udpegningerne af skuets bedste dyr indenfor kategorierne malkekvæg, kødkvæg, heste og får sker på lørdag, hvor dommerne samles på landbocentret i Hobro for at finde de bedste dyr.

Det kan ses på Hobro Dyrskues Facebook-side og Effektivt Landbrugs Facebook-side.

Fysisk dyrskue igen

Selvom det fungerer godt med det digitale koncept, så glæder formand Jacob Bjerrum sig til at se udstillere, dyr og besøgende på dyrskuepladsen igen til næste år.

Men arrangørerne af Hobro Dyrskue ser gode muligheder i, at den digitale platform fremover bliver et godt supplement til det fysiske dyrskue.

- Det kan være med til at udvikle dyrskuerne i fremtiden, lyder det fra Hobro Dyrskue.

teba

 

 

 

 

 

 

Besøg Dyrskuepladsen

Ringen Dyrskue tilbud Udstillerliste Presseteltet

Udstillervideoer

Årets dyr

Dyrskuetilbud

Giv dine grise den bedste start, allerede i farestalden med PrimeFeed

Book et gratis besøg med gennemgang af din so og smågrisefodring af vores specialist Mette Albertsen direkte på mobil 27793728, eller kontakt din kontaktperson i DLG.

Læs mere
Pris ikke angivet

DLG Nordjylland

Vester Ringvej 1
9760 Vrå

Jordprøver

Få taget jordprøver og optimer udbyttet. Vi anbefaler, at du får taget jordprøver hvert femte år, så du kan lægge en korrekt kalkningsstrategi.

Læs mere
Pris ikke angivet

Agri Nord

Hobrovej 437
9200 ÅlborgSV

Start din fremtid her!

På Nordjyllands Landburgsskole har vi en brev vifte af uddannelser indenfor jordbrug og fødevarer

Læs mere
Pris ikke angivet

Nordjyllands Landbrugsskole

Halkærvej 3
9240 Nibe

Besøg Dyrskueringen