Kun få ledige stande tilbage

MidtWest Farmshow løber af stablen for 13. gang den 16. juni, og der har været pænt gang i salget at standpladser. Der er dog stadig få ledige stande.

En stand på Farmshow i Skive giver ikke blot god mulighed for at vise og fortælle om sine produkter, men også til at komme i kontakt med et bredt publikum fra både land og by. Alle typer af virksomheder udstiller på Farmshow, hvad enten det drejer sig om produkter henvendt specielt til landmænd eller mere generelt til hus-, have- og fritidsfolket eller noget helt tredje.

Som én af udstillerne udtrykte det sidste år:

- Det er jo ikke nødvendigvis for at sælge en masse, at vi kommer år efter år. Men vi kommer for at få en god snak med vores nuværende kunder og for at møde potentielle nye kunder. Og landmændene køber jo ind hos os – derfor støtter vi gerne op om dyrskuet.

Tilmeldingerne af dyr til dyrskuet er også i fuld gang. For kreaturer er første frist, nemlig tilmelding af besætning, allerede overstået, men der er endnu god tid til at tilmelde enkeltkreaturer og selvfølgelig heste.

Børnedyrskue

Også børnene er begyndt at tilmelde sig det traditionelle børnedyrskue. Her kan man udstille sit dyr, men da mange børn jo ikke har et kæledyr, kan man også udstille andre ting, for eksempel en flot pyntet cykel, en planche, sit bedste legetøj, noget fra haven osv. Kun fantasien sætter grænser. Der bliver en kategori for sig for disse ting.

Læs også