NAG-forretning kører videre med Corona-tiltag

Hos Nordsjællands Andels Grovvareforening (NAG) kommer leverancerne, som de skal, og der er gødning på lager, oplyser direktør Jens Lauritsen

CORONA Hos Nordsjællands Andels Grovvareforening (NAG) prøver man naturligvis at tackle Corona-situationen bedst muligt.

- De der kan arbejde hjemme, gør det, og af de folk, der kommer her og selvfølgelig de, der står i butikkerne, kører vi med skiftehold, hvor man er hjemme tre dage og på job tre dage, fortæller direktør Jens Lauritsen.

- Vi har selvfølgelig taget vores forholdsregler med hensyn til eksterne chauffører og så videre, men generelt er det i forvejen ikke en branche, hvor vi sædvanligvis lige går hen og giver chaufførerne et kram, så hverdagen fungerer indtil videre uden de store problemer.

Der er varer nok

Jens Lauritsen oplever, at leverancerne indtil videre kommer, som de skal

- Såsæden er vi jo allerede langt med. Gødningen er hjemme, og meget er allerede kørt ud, så forårsarbejdet kommer det sandsynligvis ikke til at gå ud over, vurderer han.

- Der er varer nok, og det meste er heldigvis internt i Danmark.

Jens Lauritsen oplever, at de professionelle tager det roligt, og ikke har haft travlt med at hamstre forsyninger.

- Måske ser vi lidt, at der ryger ekstra foder over disken til hobbydyr, men det er heller ikke voldsomt.

Følger situationen

Hos NAG tager man således tingene, som de kommer og tager situationen alvorligt – uden at gå i panik.

- Vi må se, hvad der sker. Lige nu tager vi en time og en dag ad gangen. Vi holder jo opdelt, så halvdelen ikke ser hinanden, før alt det her er overstået, siger Jens Lauritsen.

På den måde håber man hos NAG at sikre, at virksomheden holdes i gang.

Jens Lauritsen fortæller, at der midt i det hele, pludselig er kommet gang i salget af håndsprit, som man hos NAG aldrig før rigtigt har solgt noget af.

- Vi har solgt en 200-300 stykker på en dag. Kunderne er blevet sendt hertil fra apoteket, da de selv løb tør. Det havde vi ikke lige regnet med, fortæller NAG-direktøren.

Læs også