Sommermøde på Gammelbygård var en stor succes

Der var 500 besøgende til LandboThys sommermøde

På trods af mørke skyer og truende regnvejr mødte 500 besøgende op til LandboThys sommermøde tirsdag aften hos familierne Nicolajsen på Gammelbygård, Villerslevvej i Sydthy.

 Arrangementet var planlagt til at foregå i haven. Det begyndte imidlertid at regne, da folk kom kørende til stedet, så alle rykkede i stedet ind i gårdens maskinhus, hvor Jens Nicolajsen bød velkommen og fortalte om gårdens historie og bedriften i dag. Her blev aftenens lækre menu bestående af grillgris og salat også serveret af Sydthy-Thyholm Husholdningsforening.

 Aftenens hovedtaler Lykke Friis tryllebandt herefter alle i en halv times tid, hvor hun fortalte om bl.a. sit politiske liv. – Emnerne strakte sig fra kulinariske specialiteter i Thy, hø og bølgeenergi i Hanstholm til hendes hund Winston og passionen fodbold med Bayern München som favoritklub. Også udkant – eller er det guldkant - og hvad folk på Sjælland ved om Thy, blev berørt.

 Aftenen sluttede i tørvejr, hvor alle kunne nyde bål og båltale ved Simon Kollerup. Hans hovedbudskab var, at folk i Thy skal holde sammen og værne om arbejdspladserne. Det nytter at være synlig. Et bevis herpå er det netop afviklede projekt ”Thy på Strøget” i København, som har været en kæmpe succes.

 

Med solnedgangen kunne LandboThy sige tak for en hyggelig aften, og glæde sig over det store fremmøde af deltagere fra både land og by.

 

Læs også