Claus Andresen: - Jeg har savnet traktorerne

Hele livet har den fynske maskinhandler solgt traktorer. Derfor er han meget tilfreds med, at han nu har fået forhandlingen af Deutz-Fahr, der efter importørskiftet har fået en slags genfødsel.

Der var gensynsglæde hos de mange landmænd, som forrige lørdag var taget til åbent hus i Ringe. I tidligere tider var Deutz-Fahr et markant traktormærke i det fynske landbrug, og derfor fik maskinhandler Claus Andresen ved det velbesøgte arrangement mange positive tilkendegivelser af, at han nu er blevet forhandler af de kendte tyske traktorer.

- Mange har sagt tillykke, og interessen har fra starten været stor. Således er den første 250 hestes model allerede solgt, fortæller indehaveren af AgroFyn ApS, der selv også er yderst tilfreds med forhandleraftalen.

- Jeg har i hele mit arbejdsliv beskæftiget mig med traktorer, og nok også savnet traktorer i forretningen. Derfor var det oplagt at sige ja, da jeg fik tilbuddet om forhandlingen af det attraktive kvalitetsmærke, som tilmed har fået en slags genfødsel, siger han og fremhæver, hvordan den nye importorganisation er smal og med en anderledes skarp prissætning.

Mejetærsker til Ukraine

AgroFyn har også ændret egen virksomhedsprofil i forbindelse med denne første traktorforhandling - fra privatejet til anpartsselskab.

Aktiviteterne med salg af brugte kommissionsmaskiner i både ind- og udland fortsætter helt uændret. Blandt andet er lige solgt en Claas 580 mejetærsker til Ukraine.

- Heldigvis ser det ud til, at situationen derovre i visse landbrugsregioner er normaliseret en smule, siger Claus Andresen, der også har god succes med salg af tyrkiske vogne, som han får designet til danske ønsker og behov.

Således solgte AgroFyn sidste år over 100 nye vogne.

Læs også