Fynske landmænd og entreprenører var samlet i Ringe

Over 1.800 mennesker besøgte det traditionsrige åbent hus-arrangement i Ringe Maskinforretning den første lørdag i februar.

Ristede pølser, fadøl og en snak med kollegerne. Og naturligvis et kig på de mange traktorer, maskiner og et besøg i butikken. Den tradition har mange af de fynske landmænd og ansatte, entreprenører og andre maskininteresserede den første lørdag i februar. Her gælder det turen til Ringe Maskinforretning til åbent hus.

Efter to års corona-pause, var der igen trængsel i både værksted, butikken og på udenomsarealerne, da der den 4. februar på ny var inviteret til dette altid store tilløbsstykke.

Ud fra fortæringen af pølser og erfaringen fra tidligere år skønnes det, at omkring 1.800 mennesker deltog ved arrangementet.

Viser goodwill

- Lige fra klokken 9 var der masser af folk i butikken, hvor der blev handlet rigtig meget benzin og skæreolie, motorsave, kompressorer og de andre gode slagtilbud. Også for landbrugsmaskinerne og entreprenørgrejet oplevede vi en stor interesse, så der er nok at arbejde videre med, lød det fra salgskonsulent Søren Bollesen efter den travle lørdag.

- Vi er yderst tilfredse med den store opbakning, som viser, at vores koncept er det rigtige. Vi vil de lokale landmænd og entreprenører, og derfor er det glædeligt, at de viser os den goodwill år efter år ved åbent hus-arrangementet - og i dagligdagen.

Søren Bollesen må sammen med de øvrige medarbejdere i Ringe Maskinforretning og de mange leverandører dog erkende, at det ganske enkelt ikke var muligt at nå at få en snak med alle gæsterne, men er sikker på, at alle havde en god dag.

- I hvert fald oplevede vi, at der var en rigtig fin stemning hele dagen.

Læs også