Fynsk fødevarevirksomhed øger bundlinjen i udvidet regnskabsår

Den Broby-baserede producent af fødevarer og vine til engros- og detailsalg, Løgismose A/S, har fået pusten tilbage efter nedgangen i resultatet i 2023.

Omsætningen fortsætter væksten fra sidste år og lander på 707,8 millioner kroner fra 507,6 millioner året før, og bundlinjen oplever en stigning på lidt over 89 procent fra knap 8 millioner kroner til 15,1 millioner kroner.

Imidlertid påpeger selskabet i ledelsesberetningen, at den realiserede omsætning overgår den forventede omsætning på 500-550 millioner kroner, og at den skal ses i sammenhæng med den forlængede regnskabsperiode på 16 måneder.

- Ved en normalisering af regnskabsperioden falder omsætningen indenfor det forventede interval. Årets EBITDA er ligeledes påvirket af den forlængede regnskabsperiode, men falder indenfor forventningen på 25-30 mio. kr., står der yderligere i ledelsesberetningen.

Selskabet forventer i regnskabsåret 2024/25 en omsætning på mellem 500-525 millioner kroner og et resultat på mellem 10-12 millioner kroner.

Ifølge CVR-registret er der pr 1. oktober 2024 udskiftet adm. direktør i virksomheden. Dermed overdrager Jesper Uggerhøj direktørstolen til Charlotte Norby, men tiltræder i stedet som ny bestyrelsesformand.

Læs også