Ny i bestyrelsen hos totalentreprenør

Jeppe Lynge Larsen, 46 år, er ny i bestyrelsen hos den Holstebro-baserede totalentreprenør Gråkjær Holding A/S, som er travlt beskæftiget med at opføre små og store byggerier til erhverv, bolig og landbrug.

Han har en stærk faglighed inden for ejendomme med hensyn til rådgivning om projektudvikling, finansiering og partnerskaber. Gennem de seneste otte år har han været direktør for ejendomsinvesterings-selskabet Kristensen Properties A/S. 

Han er bosat i Aalborg og har bl.a. en uddannelsesmæssig baggrund som cand.merc.(jur.) fra Aalborg Universitet med speciale i selskabs- og ejendomsret samt en MBA i strategisk ledelse.

Gråkjær Holding A/S er totalentreprenør med 50 års erfaring i at opføre alt fra erhvervsejendomme, produktionslokaler og kontordomiciler til boligbyggeri og landbrugsbyggerier. Gråkjær har domicil i Holstebro og beskæftiger 110 medarbejdere samt en lang række underentreprenører, arkitekter og ingeniører. 

Bestyrelsen i Gråkjær Holding A/S består herefter af: Bestyrelsesformand Per Schak Andreasen, Hans Ladekjær Jeppesen, Line Frøjk Graakjær, Jeppe Lynge Larsen, Benny Vesterbæk Lægsgaard og John Ross Graakjær.

Læs også