Krondyr skal give kyllingeslagteri luft under vingerne
Vendsyssel Fjerkræslagteri er kommet igennem sit første udfordrende år med skindet på næsen. Nu leder makkerparret bag slagteriet efter nye jagtmarker, der kan gøre leveringerne knap så sæsonbetonede.

Kyllingerne har kun 10 minutters kørsel fra skoven til slagteriet. Foto: Vendsyssel Fjerkræslagteri
Lige nu er der gabende tomt i lokalerne hos Vendsyssel Fjerkræslagteri. Lige bortset fra de sidste pakker med kødet fra to skotske højlandskvæg, der - trods ordet »fjerkræ« i virksomhedsnavnet - blev slagtet i weekenden.
Det er uden for sæsonen, konstaterer 23-årige Elias Hall, der sammen med makkeren 42-årige Christian Steen Mortensen sidste år startede slagteriet lige nord for Løkken.
Vil du læse mere?
Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.
Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.
Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 10 uger for kun 10 kroner om ugen.

Læs hele artiklen
Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.
Allerede abonnent? Log ind her