Specialfoderproducent henter ny driftsdirektør

Hamlet Protein, en global producent af specialingredienser til ungdyrsernæring, har ansat en ny driftsdirektør i form af Lars Petersen. Med udgangspunkt i Hamlet Proteins hovedkvarter i Horsens vil Lars være ansvarlig for anlæggene i Danmark og USA, indkøb og laboratorier og være med til at drive virksomhedens bæredygtighedsagenda.

Lars Petersen, der er uddannet fra Syddansk Universitet, alumnus fra Handelshøjskolen i København og MBA fra Brunel University kommer med en international baggrund og en bred erfaring i operationelle funktioner hos virksomheder som Good Food Group, Rynkeby Foods og Harboefarm.

- At blive en del af Hamlet Protein giver mig mulighed for at være tæt på forretningen og få en direkte indflydelse gennem løbende forbedringsinitiativer. Jeg er begejstret for, at blive en del af et stærkt og passioneret team og ser frem til at hjælpe med at drive de forskellige strategiske projekter, der er på dagsordenen, siger Lars Petersen i en pressemeddelelese.

- Hamlet Protein har altid været fokuseret på at optimere produktionsprocesser og fremme effektivitet gennem hele vores forsyningskæde. Med Lars’ støtte vil vi være i stand til at øge vores fokus på en række projekter for at fastholde vores konkurrencefordel på markedet gennem produktion af premiumprodukter til optimale omkostningsniveauer. Derudover spiller driftsfunktionen en vigtig rolle i at nå vores bæredygtighedsmål, udtaler Hamlet Proteins adm. direktør Erik Visser.

Hamlet Protein producerer sojabaserede proteiningredienser og fiberspecialiteter til svin, fjerkræ, drøvtyggere og akvakultur på to produktionsanlæg i Danmark og USA. Hamlet Protein servicerer kunder over hele verden gennem et netværk af egne salgskontorer og distributører

Læs også