Vagn Hundebøll: Græsprotein til humanernæring er den store profitskaber på den lange bane
Det danske joint venture-raffinaderi, BioRefine Denmark A/S, er gået med i et samarbejdsprojekt med Aarhus Universitet, der vil revolutionere bæredygtig proteinproduktion til fødevarer og fiskeproduktion. En målsætning, der ifølge BioRefines adm. direktør, Vagn Hundebøll, kan sætte skub i profitten i den endnu spæde græsproteinsbranche.
Adm. direktør for græsraffinaderiet BioRefine, Vagn Hundebøll, ser kun fordele ved at gå sammen med Aarhus Universitet og de andre projektdeltagere i græsproteinprojektet GreenImPro – både for den grønne omstilling og for virksomhedens omsætningsmuligheder i fremtiden. Arkivfotos: Daniel Barber
At kunne producere bæredygtige, hvide proteiningredienser af høj kvalitet til brug i fødevarer og fiskefoder ved at udnytte råmaterialer som lucerne, hvidkløver og søsalat. Det er hovedformålet i et nyt projekt ledt af Aarhus Universitet under navnet GreenImPro.
Vil du læse mere?
Prøv 30 dage for 30 kr.
Dette indhold er forbeholdt vores abonnenter, men du kan få adgang på få minutter, med online abonnement.
Allerede abonnent?