Ejendomsmæglerfirmaet opruster med ny ejendomsmægler og placering i nyt byggeri

LandboGruppen Nord har ansat en ny mægler til teamet, som starter i spritnye omgivelser i Brønderslev.

Med en placering ved hovedindgangen til Agillix’ (det tidligere Agri Nord/LandboNord, red.) nybygning i Brønderslev kan husets gæster ikke undgå at spotte LandboGruppen Nord. Efter et års venten er ejendomsfirmaet en af de første lejere til at tage de nye kontorlokaler i brug.

- Vi har glædet os til at byde vores kunder velkommen i de her nye omgivelser, som giver os mere plads, end vi havde før. Vores aktivitetsniveauet er højt, så vi vækster i øjeblikket, siger direktør i LandboGruppen Nord, Hans W. Henriksen.

Helt konkret betyder det, at LandboGruppen Nords tre ejendomsmæglere nu har fået selskab af Hans Henrik Hansen, som kommer med 34 års mæglererfaring.

- Vi er glad for at have fået Hans Henrik med på holdet. Han kommer med mange års erfaring blandt anden inden for liebhaveri, og han har en god forståelse for, hvad det kræver at skulle sælge et livsværk, siger Hans W. Henriksen og fortsætter:

- Alle ejendomshandler er forskellige, og det er vigtigt, vi har et kompetent hold, hvor tillid og tryghed i handlen er det centrale.

Hans Henrik Hansen er allerede godt i gang.

- Jeg har allerede deltaget i en del kundemøder, og jeg kan se, hvilken forskel vi gør. Intet bliver overladt til tilfældighederne, når vi for eksempel er i dialog med landmanden, der overvejer at sælge sit livsværk. Kunden tænker måske i første omgang, at det er en opgave, han nemt kan klare selv, men som samtalen tager form, går det hurtigt op for alle i rummet, at der er et hav af ting, der skal være styr på. Vi sikrer, at der er en tryghed i hele processen, og så er det ikke usædvanligt, at sælger får mere ud af handlen, end han som udgangspunkt havde regnet med, siger Hans Henrik Hansen.

Læs også