Omfattende LandboNord-byggeri: Nu går de i gang

Nu begynder arbejdet med at skabe fremtidens kontor- og konferencefaciliteter ved LandboNord i Brønderslev. Udvidelsen af LandboNords eksisterende kontorhus bliver både bæredygtigt og får topmoderne faciliteter, der giver nye muligheder for husets brugere.

Mens sommersolen står højt over LandboNord i Brønderslev, vil håndværkere og maskiner rykke ind på området og starte på en stor tilbygning på 2.000 kvadratmeter.

- Vi glæder os til at komme i gang med at udvide vores rammer, så de svarer til de ambitioner, vi og vores samarbejdspartnere har for fremtiden. Målet er at få et bæredygtigt kontorhus, som er DGNB-certificeret. Her vægtes miljø, økonomi og sociale forhold ligeværdigt. Vi ønsker endvidere at fremtidssikre os til kommende, nye forretningsmuligheder inden for rådgivning, siger adm. direktør i LandboNord, Uffe Bertelsen.

Nye rammer giver nye muligheder

Det er A/S Trigon, der med en samlet entreprisesum på knap 37 millioner kroner, har vundet den samlede entreprise på nybyggeriet samt modernisering af det eksisterende kontorhus i Brønderslev.

Nybyggeriet forventes at stå færdigt og klar til indflytning i juli 2024. Udover LandboNord er det foreløbigt LandboGruppen Nord og Norden Advokatfirma, som vil være blandt de første, der tager nybygningen i brug.

Selve idéen med at udvide og modernisere så markant er en del af LandboNords nye strategi. Det har blandt andet åbnet op for at kunne invitere flere virksomheder og ny-startere indenfor.

- Allerede nu har vi fået flere henvendelser fra interesserede, som kan se en idé i at være en del af huset i fremtiden. Vi tror på, at det kan skabe mange interessante synergier, som vi fødevareproducenter kan nyde godt af i form af innovation og specialiseret rådgivning, siger formanden for LandboNord, Torben Farum.

- Kravene til fremtidens rådgivning er store, og med dette byggeri ønsker vi at skabe et hus, der klar til at imødegå fremtidens behov for landbruget.

Opgradering af hele bygningen

Når tilbygningen står færdig, stopper arbejdet ikke her. Som nævnt omfatter entreprisen også en modernisering af selve hovedbygningen i Brønderslev. Efter planen går håndværkerne således i gang med anden og tredje fase af byggeprojektet efter sommerferien 2024.

Læs også