Udsolgt maskinudstilling igen i år

Endnu engang kan Hobro Dyrskue glæde sig over en fyldt maskin- og erhvervsudstilling.

Den 1. juni slår Hobro Dyrskue endnu engang dørene op for et forrygende arrangement, hvor årets stande på maskin- og erhvervsudstillingen for længst er udsolgt.

- Der er fyldt igen i år, siger dyrskuets eventkoordinator Birthe Balle.

Hun fortæller, at der ligesom de forgangne år, er mange gengangere.

- For eksempel Sørensen og Lynggaard, Brdr. Thorsen, Farmas, Agrotek, Memas og TBS. Og så kommer Jysk Transportservice, Brdr. Ewers, Hobro Olie, Frisdal, som alle har en stor stand, fortæller eventkoordinatoren.

På de mindre stande kommer blandt andet Asmildkloster Landbrugsskole, Nordjyllands Landbrugsskole, DLG, Nutrimin, Dan Egtved, Viking, BoviCura, Agri Nord.

Men der er også blevet plads til et par nye, nemlig Lely Center Herup og Grotrian.

Selvom landbruget fylder meget på maskin- og erhvervsudstillingen, er der også blevet plads til en række udstillere, som ikke alene henvender sig til landbruget, men også til byfolket. Det gælder blandt andet virksomheden HØ Stål fra Hobro. En familievirksomhed, som drev en minkproduktion på Hørby Østergaard frem til, erhvervet blev lukket, og herefter valgte at starte en ny virksomhed op. Nu producerer familien havekummer og andet til uderummet fra bygningerne på Hørby Østergaard.

Læs mere om Dyrskuer 2024

Dyrskuerne er et vigtigt samlingspunkt for lokalsamfundene på landet. Samtidig kan det være en stærk indgang til landbruget. Her er alt, hvad du skal vide om årets dyrskuer.

Læs mere her

Læs også