- Jeg er en rimelig glad dyrskuechef. Vi har fået flere positive tilbagemeldinger fra vores gæster, der er imponerede over de mange forskellige aktiviteter, tilbud og oplevelser, man i år kunne få på dyrskuet. Den største anke, jeg har fået, er, at der er for mange aktiviteter, til at man kan nå det på én dag, og det er for mig et kæmpe skulderklap, siger Anita Christoffersen og tilføjer:

- Selvfølgelig ville vi gerne have haf fuldt hus, men vi må også sande, at vejret påvirkede besøgstallet. Til gengæld har jeg mødt mange positive gæster, der har haft en god oplevelse, og det er for mig et vigtigt succeskriterie. Det samme er det faktum, at vi til faglig fredag slog rekord med 13.500 gæster.

Gode historier

Når hun kigger ud over den plads, der de næste par dage skal tømmes, er det da også gode historier, hun får øje på.

- Det er umuligt at fremhæve en eller to ting, for der var liv, engagement og smil over hele pladsen, og både udstillere, gæster og kokkene til Schiøtz Prisen tog vejret med godt humør. Skal jeg alligevel nævne én ting, der glæder mig, så er det, at vores nye fødevaremarked kom godt fra start – det får mig til at tro endnu mere på vores ambition om, at det med tiden skal udvikles sig til en samlende fynsk fødevarefestival, siger Anita Christoffersen.

- Vi har igennem et par år udviklet og fornyet dyrskuet. Den proces er stadig i gang, men jeg står tilbage med en klar fornemmelse af, at vi virkelig har ramt noget, som vores gæster er glade for.