Allerede en måned inden Roskilde Dyrskue løber af stablen, kan skuet melde totalt udsolgt på standområdet på hele Dyrskuepladsen.
Med næsten 114.000 besøgende havde Roskilde Dyrskue sidste år besøgsrekord, og den slags rekorder skaber angiveligt interesse blandt virksomhederne.
Det viser sig nemlig, at der i år er en historisk stor interesse for at udstille på Roskilde Dyrskue.
For allerede inden måned inden det store skue løber af stablen, kan Roskilde Dyrskue melde totalt udsolgt på standområdet på hele Dyrskuepladsen.
Det gælder både maskinudstillere, erhvervsudstillere madboder og i Spisekammeret – som er skuets udstilling af fødevarer. Og det endda til trods for en udvidelse med 15 udendørsstande i Spisekammeret.
Over 450 stande
Når dyrskuet åbner fredag den 31. maj, vil det alt i alt således være med over 450 stande på Dyrskuepladsen.
- Vi er meget glade over den overvældende interesse, som virksomheder og udstillere har vist for Roskilde Dyrskue. Det er et klart tegn på det fortsatte engagement og den stigende interesse for vores arrangement, lyder det fra Niels Mathiasen, der er salgskoordinator i Roskilde Dyrskue.
Niels Mathiasen oplyser i den forbindelse, at Roskilde Dyrskue har oprettet en venteliste, og ønsker man at komme på den, kan man kontakte ham eller fødevarekoordinator Tina Testrup.
Spisekammeret – en udstilling af mad
Roskilde Dyrskue betegner Spisekammeret som en udstilling af fødevarer.
I Spisekammeret sælges mad og drikke, remedier til madlavning, råvarer og andet der har relation til dansk landbrugs fødevareproduktion.
Her er fokus på gode råvarer og godt håndværk, og det er et stemningsfyldt indendørs madmarked med madværksted og spisesteder.
Kilde: Roskilde Dyrskue