bannerPos

Forsøger at få forbrugerne til at tænke planter før kød

Kød, kartofler/ris/pasta og noget grønt til.
 
Sådan tænker forbrugerne, og det er en udfordring, mener ingrediens- og emballagevirksomheden Procudan. Derfor søger den nu input fra studerende og eksperter i det åbne innovations-event, InnovateFood.dk, der er skabt af Danish Food Cluster.

Eventet afholdes i samarbejde med Københavns Universitet. 

- Udfordringen med plantebaserede produkter er, at når forbrugerne tænker på aftensmad, så tænker de oftest på kød først, så en af udfordringerne ved at vælge plantebaserede alternativer er forventningen om, at det skal have de samme smagsmæssige egenskaber som kød, for eksempel den stegeskorpe, som mange holder af ved kødet, i det plantebaserede, fortæller Michael Bom Frøst, som er lektor i sensorik på Institut for Fødevarevidenskab ved Københavns Universitet og som også er med som ekspert på Procudans case.

41 procent af forbrugerne oplever udfordringer med at skifte til mere plantebaseret kost, hvoraf cirka 57 procent ikke kender til alternativer, der smager lige så godt som de animalske produkter, de plejer at spise. Det viser en undersøgelse fra Voxmeter.

Så på trods af at danskerne ifølge en undersøgelse fra Coop er positive overfor en grønnere kost, så er der langt fra tanke til handling. 

Bauer har styr på vandet og brugervenligheden

Bauer har fået endnu mere styr på brugervenligheden i de seneste opdateringer på deres Rainstar E500-serie.

Semler viser frem fra øverste hylde

John Deere, Kramer, Väderstad og Sulky. Semler Agro har en masse at vise frem på Agritechnica.

Nye JCB-traktorer med avanceret affjedring

JCB, der importeres af Nicolaisen & Larsen A/S i Danmark, præsenterer en ny version af JCB 8000-serien.

Sensorer beskytter vildtet

Pöttinger lancerede under Agritechnica-udstillingen et nyt system, der afslører dyrene under skårlægning via SensorSafe.
Side 1 af 1689 (33774 artikler)Prev1234567168716881689Next