Man får noget for pengene

Hos TBS Suldrup kan man levere en Fendt-traktor til ethvert formål, men skal man købe nyt, skal man være ude i god tid.

Den 1.000 kvadratmeter store stand på Hjørring Dyrskue, hvor man kan møde TBS Suldrup, skal efter planen fyldes op med maskiner. Men de usikre leveringstider på maskiner såvel som alt andet er også noget, man mærker hos TBS Suldrup. Alligevel er de fortrøstningsfulde og lover, at der nok skal være noget at komme efter.

- Vi må se, om vi kan få nogle maskiner, men jeg tror nu nok, at vi skal få standen fyldt op, siger sælger Keld Fuglsang og tilføjer:

- Vi skulle have haft en helt ny traktormodel med, men den når ikke at komme, så vi tager noget af det med, vi har.

På standen vil der også være et telt med merchandise. Men de helt store trækplaster forventer Keld Fuglsang bliver en mejetærsker og traktorerne.

Hjørring Dyrskue er ifølge Keld Fuglsang et af de rigtig gode dyrskuer, hvor der kommer rigtig mange besøgende. Det betyder både et gensyn med mange af kunderne, men der kommer også mange forbi standen, som ikke har noget med landbrug at gøre.

- Vi har maskinerne til at stå åbne – det synes folk er rigtig dejligt. Det betyder også noget for kunderne, at de kan komme ind at sidde i traktoren, fortæller Keld Fuglsang.

Kvalitet koster

Traktormærket hos TBS Suldrup er Fendt, som, de lægger vægt på, er stabil.

- Det er ikke den billigste traktor, men sådan er det, når det er kvalitet, fastslår Keld Fuglsang, som tilføjer:

- Den er ikke dyrere at have i forhold til andre mærker, når man først har den – og den holder prisen bedre end som så mange andre.

Ifølge Keld Fuglsang koster end Fendt-traktor ikke mere at køre med pr. time end andre traktormærker.

Og TBS Suldrup, der dækker området fra Hobro til Skagen, har hele paletten af traktorer – lige fra den smalsporede traktor til frugtavleren til de største traktorer til maskinstationer og de store landbrug.

Går man med planer om at anskaffe sig en ny traktor, peger Keld Fuglsang på, at man skal være ude i god tid.

- Man skal ud af starthullerne, ellers kan det ikke lade sig gøre nu med de leveringstider, der er, understreger han og tilføjer:

- Det er landmændene også opmærksomme på.

Effektivt Landbrug A/S

Odensevej 29
5550 Langskov