Flot fremmøde til reception

Gennem de mange år i landbrugsverdenen har John Nielsen opnået et stort netværk, og mange var også mødt frem, da der for nylig var afskedsreception for den vellidte falstring.

Omkring 200 personer skabte således trængsel i VKST-afdelingen ved Nykøbing Falster, hvor flere undervejs tog ordet og overbragte mange rosende ord til John Nielsen.

VKST-formanden Torben Hansen var ganske passende den første taler, og han glædede sig først og fremmest over det store fremmøde, men konstaterede også, at det jo var »et rigtigt receptionsvejr«, da regnen silende ned både før og under receptionen.

- Du er både rolig og robust, du har blik for andre mennesker, og du er altid forberedt til sidste komma. Du har altid holdt fast i roret, når kursen er sat, og du har derfor også altid været god til at nå målet, lød det blandt andet fra Torben Hansen.

Blandt andre talere var Mads Birk Kristoffersen, der er administrerende direktør i VKST, Henning Rasmussen, tidligere DLS-formand (før John Nielsen), Troels Frandsen, formand for Danske Sukkerroedyrkere, og Sara Wilken Jul Sørensen, der har afløst John Nielsen som næstformand i VKST.

Læs også