Brændsel går som varmt brød i en kold tid

S.F. Handel i Nakskov har ekstra travlt i den kommende tid, hvor mange kunder får leveret brændsel til vinterhalvåret.

Søren Dideriksen, indehaver af S.F. Handel, modtager bestillinger både på telefon og via webshoppen. Foto: Jesper Hallgren S.F. Handel leverer ikke blot varer til kunder på Lolland-Falster, men kører over hele Sjælland – blandt andet med Søren Didriksen bag rattet. Foto: Jesper Hallgren

Sommeren er et overstået kapitel for denne gang, og de mørke og kolde måneder venter forude. Det kan Søren Didriksen, indehaver af vognmandsforretningen S.F. Handel i Nakskov, godt fornemme ved bare at kigge på bestillingslisterne.

S.F. Handel sælger brændsel, og det går næsten som varmt brød, i takt med at temperaturerne udenfor bliver lavere og lavere.

- Vi sælger blandt andet træpiller, træbriketter og gas, fortæller Søren Didriksen, som valgte at skele til sit mellemnavn, Flor, da han for snart 19 år siden grundlagde S.F. Handel.

Kunder over hele Sjælland

Der er sket meget gennem årene, og kunderne kan i dag vælge mellem forskellige størrelser på varerne, ligesom bestilling både kan ske på telefon eller via webshoppen.

Det er også valgfrit, om man selv også at hente varerne i forretningen i Nakskov, eller om S.F. Handel skal levere de ønskede varer lige til døren.

Det er i øvrigt ikke blot brændsel, man kan få leveret af S.F. Handel. Alt inden for levering af knust asfalt, sten og grus kan firmaet fra Vestlolland også klare.

Søren Dideriksen fortæller, at firmaet ikke blot leverer over hele Lolland-Falster, men kører over hele Sjælland.

Logistikken i virksomheden går op med hjælp fra de i alt 10 ansatte og otte biler, der er garant for, at bestillingslisterne fra kunderne bliver opfyldt.

Læs også