Slagelse-virksomhed vinder VM - igen: Sagen er bøf

JN Meat International i Slagelse har for tredje gang i træk vundet verdensmesterskabet i bøf, World Steak Challenge.

Efter at være blevet kåret som den bedste bøfproducent i verden i 2018 og 2019 ryddede JN Meat International fra Slagelse igen i år bordet ved verdensmesterskabet World Steak Challenge.

Her var 400 bøffer fra 25 lande i kamp om den prestigefyldte titel, som blev afgjort af en jury bestående af både professionelle kokke og slagtere samt madentusiaster.

De mange bøffer blev nøje bedømt på såvel smag, mørhed og udseende, og juryen fandt, at en striploin fra JN Meat International med oprindelse i det finsk opdrættede ayrshire-kvæg var den bedste af alle.

World Steak Challenge er et årligt tilbagevendende mesterskab, som i 2020 blev aflyst på grund af corona. Med 2021-kåringen er det således tredje gang i træk, at den vestsjællandske kødgrossist sikrer titlen som verdens bedste bøfproducent. Den præmierede bøf stammer fra den eksklusive serie af oksekød af høj kvalitet, Sashi.

I Sashi-serien findes blandt andet det finske freygaard-kød og det argentinske sabor-kød, og flere andre bøffer fra Sashi-serien blev tildelt guldmedaljer ved konkurrencen i den irske hovedstad, Dublin.

Store ambitioner

Grundlægger af JN Meat International, slagter og kødsommelier, John Sashi Nielsen, rejser konstant verden rundt for at finde det allerbedste oksekød – både når det gælder smag, kvalitet og dyrevelfærd.

Det er ambitionen om at skabe den ultimative oplevelse for madentusiasten og samtidig være den bedste producent af bøffer, som driver passionen.

- Når man først har prøvet at være den bedste, så gælder det om at blive ved. Jeg kan simpelt hen ikke lade være, og dén energi deler jeg heldigvis med hele mit team hos JN Meat International, lyder det fra John Sashi Nielsen.

- Vi er, tilføjer han, alle sammen utroligt glade og meget stolte og beærede over at tage titlen som verdens bedst inden for vores felt for tredje gang i træk. At blive anerkendt og værdsat for at skabe det bedste oksekød i verden fantastisk og er alle anstrengelserne og umagen værd.

- Der er ingen tvivl om, at fremtiden for vores branche er en omstilling til noget mindre, men bedre. Nuværende og fremtidige generationer vil stadig spise oksekød, men mængden vil blive mindre, og kvaliteten højere. Dét er jeg overbevist om, slutter John Sashi Nielsen.

Læs også