Unikke oplevelser på rejse til New Zealand

De store naturoplevelser ligger som perler på en snor i New Zealand – ofte afbrudt af græssende får og kreaturer, der i antal langt overstiger befolkningen.

I New Zealand finder man alt fra dybe fjorde, vidtstrakte sletter til høje bjerge, vulkaner, vandfald og lange, gyldne sandstrande. Måske er det lige noget for dig at opleve alt det, og det kan du med rejsogoplev, som tilbyder en spændende rejse til New Zealand fra 16. februar til 10. marts 2019.
Rejsen begynder sydligst på Sydøen og bevæger sig nordpå efter et besøg på Stewart Island, et naturparadis med et rigt fugleliv. Årstiderne i New Zealand er modsat det, vi er vant til på de nordlige breddegrader. Syd er koldest og Nordøens nordligste del er subtropisk.
Anne Hansen Aamand er en af de to rejseledere på rejsen. Hun har boet i New Zealand og siden rejst der flere gange. Derfor kender hun et stort antal skønne steder som Curio Bay, Central Otago, Mount Cook og Rotorua med maorikulturen, der alle er en del af rejsens besøg.
Har du lyst til at tage med på tur til New Zealand, eller blot høre mere om landet, så er der meget mere at læse på side 2 i dagens og ugens udgave af LandbrugØst
 

Læs også