Store udstillere melder klar til Agromek

Massey Ferguson, Vredo Danmark og WekoAgro Machinery har meldt deres ankomst til årets Agromek.

Opbakningen til årets udgave af Nordeuropas største landbrugsmesse er stor, og det understreges nu af yderligere tre markante tilmeldinger fra henholdsvis Massey Ferguson, Vredo Danmark og WekoAgro Machinery.

Førstnævnte repræsenteres på Agromek af de danske forhandlere, der udstiller på en fællesstand og medbringer adskillige spændende maskiner.

- Massey Ferguson viser blandt andet det nye flagskib MF 9S med 425 hk, der kommer til Danmark i slutningen af 2024. Til den tid kommer der flere nyheder, som naturligvis på bedste vis skal vises frem til hele det danske landbrug. De kan dog ikke offentliggøres endnu, men de besøgende kan godt glæde sig til at opleve flere spændende produkter, oplyser Henning Lund Andersen, medindehaver af Dansk Maskincenter, der varetager koordineringen omkring den kommende fællesstand på Agromek sammen med de øvrige Massey Ferguson-forhandlere.

Ny udstiller har planen klar

Ny på Agromek er Vredo Danmark ApS, der har været inde i en rivende udvikling og er en central aktør inden for gyllehåndtering med selvkørende maskiner og tilhørende redskaber. Nu ser man frem til at udstille på Agromek, og planen er klar.

- Formålet med vores deltagelse er at opbygge gode relationer, præsentere vores virksomhed og fremvise vores produkter - både over for nye og eksisterende kunder. Ambitionen er at få flere landmænd til at vælge gyllekørsel med vores produkter, lyder det fra Allan Sørensen, salgsansvarlig, Vredo Danmark ApS.

Han fortæller, at virksomheden medbringer en selvkørende VT7138 med 32 kubikmeter og en nyudviklet 36 meter slangebom fra Bomech med 25 cm slangeafstand og sektionsluk med mere. Herudover lancerer Bomech deres opgraderede slæbeskærsbom med en ny type sidefløje og hydrauliksystem med egenskab til kørsel i kuperet terræn. Der udstilles også en græsnedfælder fra Vredo og en egenproduceret gyllefordeler, som blandt andet bruges på alle Vredo- og Evers-nedfældere. Derudover medbringer virksomheden en Evers-placeringsnedfælder til majs og roer samt udstyr til at så raps direkte med en placeringsnedfælder.

Endelig kan besøgende se frem til at opleve en stor Evers-nyhed i form af en 9 meter Mono discnedfælder med én række disk, der er bygget med fokus på stor arbejdsbredde, mindre trækkraftbehov, lav egenvægt og mindre omkostninger til vedligehold.

Tilbage med større stand

Mens WekoAgro Machinery ganske vist deltog i Agromek 2022, vender virksomheden tilbage med en væsentligt større stand her i 2024, og det er der flere gode grunde til.

- Vi har valgt at deltage med en større stand i år med WekoAgro-afdelingerne i Bording, Hoven og Lundtofte, hvor vi har placeret vores kartoffelgrej, vandingsmaskiner og græsmaskiner. Højværdi-afgrøden kartoffel er der meget fokus på i øjeblikket, og derfor vil vi gerne vil vise vores kartoffeloptagere og vandingsmaskiner frem. Og græsmaskiner er en ny produktgruppe i vores del af WekoAgro, så dem har vi også behov for at vise frem, forklarer Karsten Nielsen, markedschef for kartoffel, vand og græs, WekoAgro Machinery.

Virksomheden påtænker som udgangspunkt at medbringe en enkelt maskine fra hver produktgruppe.

Agromek finder sted i MCH Messecenter Herning 26.-29. november.

Læs også