Maskinhandler planlægger massive investeringer

Maskincentrum har erklæret mål om at erobre markedsandele i sit lokalområder. Nu søger den vestjyske maskinhandler efter flere medarbejdere til at nå målet.

Der bliver solgt brugte og nye maskiner som aldrig før hos Maskincentrum. Det meddeler den vestjyske maskinhandler selv. Maskincentrum, der dækker et stort geografisk område fra Holstebro i nord til Grindsted i syd, varsler nu oprustninger. Konkret leder man efter flere nye medarbejdere.

- Vi har sat jagten ind efter yderligere to dygtige sælgere og derudover leder vi efter en skarp afdelingsleder. Vores målsætning er, at endnu flere skal have glæden af de røde heste. Minimum 20 procent af traktormarkedet i området skal ind omkring Maskincentrum, og det kræver altså flere hænder, siger Carsten Carøe Sørensen som er den ene af to indehavere af Maskincentrum, i en pressemeddelelse.

Maskincentrum har nu været i gang i lidt mere end fem år og fortæller, at de støt og roligt øger sine markedsandele, men der er potentiale til endnu mere.

Foruden en sælger til landbrugsmaskinerne opruster Maskincentrum med en høstspecialist med fokus på pressere og Axial Flow mejetærskere, således at kunderne kan få den bedste mulige vejledning. 

-Vi vil rigtig gerne være kendte for vores fremragende service og foruden den rette knowhow så er god service for mange af vores kunder også ensbetydende med, at vi ved, hvem de er og kender deres maskinpark, som var det vores egen. Uanset om det handler om nysalg, serviceaftaler eller reservedele, så skal vi bare være klar, når behovet er der, fortæller den anden medejer Peter F. Nielsen.

I 2021 intensiveres indsatsen på demo-området også. Nye modeller som Steiger, Magnum, Optum og Puma vil turnere rundt i området.

Læs også