Ny stenudløser til Lemken-plove

Lemken lancerer nu en ny stenudløser til plovene Juwel, Diamant og Titan.

Navnet er OptiStone, der er hjertet i et lukket system af stabile plader, der er beskyttet mod snavs og fremmedlegemer. Et nydesignet drejebeslag sikrer høje sidekontakter og optimal plovstyring i stenede jorder.

Når der opstår en forhindring, afbøjer den nye Lemken stenudløser og OptiStone kan bevæge sig helt op til 37 centimeter opad og 20 centimeter til siden. Det giver en jævn uforstyrret pløjning.

Udkoblingskræfterne kan justeres kontinuerligt fra førersædets for at tilpasse sig de forskellige jordtyper. Hvis systemet fanges under en sten eller andet, er den OptiStone beskyttet af en dobbeltskåret forskydningsbolt for at forhindre beskadigelse af ploven.

OptiStone-stenudløser har radiale kugleformede lejer i høj kvalitet, der holder plovrammen stabilt, når plovfurerne afbøjes. Plovrammen er fast forbundet med de tredimensionelle lejepunkter og kan derfor ikke løsnes, der er en klar fordel sammenlignet med stenudløsere med firepunktsophæng. Det radiale kugleformede leje er holdbart, pålideligt og let tilgængeligt at vedligeholde.

Læs også