Claas kommer på Agromek

Danish Agro Machinery udstiller på Agromek, hvor hele det store maskinprogram fra Claas, Bednar, Agrifac, Spearhead og Fliegl vil blive udstillet.

Danish Agro viser igen de lysegrønne maskiner fra Claas frem på Agromek 2022 i MCH Messecenter Herning fra 29. november til 2. december. Og denne gang er de suppleret med koncernens redskabsprogram fra Bednar, Agrifac, Spearhead og Fliegl.

- Vi glæder os til at møde vores kunder på Agromek, hvor vi sammen med vores forhandlere fra hele landet vil præsentere de seneste produktnyheder. Vi glæder os til at vise vores brede sortiment og serviceløsninger, siger Michael Husfeldt, administrerende direktør i Danish Agro Machinery A/S.

- Det er altid en fornøjelse at møde en masse glade kunder på messen og få en faglig snak om, hvordan vores produkter og løsninger kan være med til at skabe værdi for landmanden, maskinstationen og chaufføren. Med udviklingen af vores produktprogram siden Agromek i 2018 har vi nu nogle samlede løsninger, så kunden kan få det optimale ud af sin produktion. Så i år bliver der virkelig mange spændende ting at se på messen, forklarer direktøren.

Også digitale løsninger

I sammenhæng med udstillingen af maskiner vil der også være fokus på koncernens digitale værktøjer.

- Vores nye rådgivningskoncept Cropline er også med på udstillingen, hvor de besøgende kan få endnu mere viden om Cropline tildelingskort, jordanalyser fra Soiloptix og vejrdata fra Fieldsense. Der er et stort potentiale for øget værdi i samspillet mellem digitale værktøjer og maskinerne på bedriften, siger han.

Endelig vil Danish Agro-koncernen også benytte Agromek til at præsentere job- og karrieremuligheder i hele koncernen, der repræsenterer flere end 5.000 medarbejdere i over et hundrede selskaber i 16 lande. Her vil man også kunne høre mere om den nye lærlingeuddannelse med speciale i Claas-maskiner.

Oplever god opbakning

Formanden for Agromeks udstillingskomité, administrerende direktør Sten Andersen, Dan Egtved A/S, er meget tilfreds med aftalen med Danish Agro-koncernen.

- Vi er rigtig glade for, at Danish Agro bakker op om Agromek og igen vil benytte messen til præsentation af sit store maskinprogram. Vi oplever generelt en rigtig god opbakning til Agromek, og mange virksomheder har allerede tilkendegivet, at de vil udstille på Agromek, hvor branchen igen kan være samlet, efter at den er kommet godt igennem coronakrisen, siger Sten Andersen.
Han ser frem til, at Agromek bliver et vindue, der kan vise de mange tiltag og nye ideer til den grønne omstilling og til, hvordan klimamålene kan opfyldes.

- På grund af krigen i Ukraine og dens følger står vi lige nu i en situation, hvor produktionen af fødevarer har fået endnu større betydning og langt mere fokus, end vi har været vant til. Og den danske fødevareklynge er klar til at tage denne udfordring op, siger Sten Andersen.

Læs også