Bomford Turner har etableret stort lager i Danmark

Den engelske maskinfabrik Bomford Turner har i samarbejde med KSM Trading etableret et stort lager af Bomford-maskiner, der skal sikre hurtig levering af nye maskiner og reservedele til det danske og nordeuropæiske marked.

- Vi har opbygget et nordeuropæisk bufferlager af Bomford-maskiner, især af armklippere og klippehoveder, for at sikre vores kunder en hurtig levering af nye maskiner, men også reservedele, hvis et klippehoved skulle gå i stykker i et brønddæksel e.lign er det vigtigt at kunne levere omgående, forklarer salgschef for Nordeuropa, Ole Buhl fra Bomford Turner.

- Det er vigtigt for os at kunne servicere i de travle perioder, da vi i øjeblikket har en produktionstid fra fabrikken i England på op til ti måneder på nye maskiner,

Det er KSM Trading på Fyn, der ligger adresse til det nye lager. Firmaet er også forhandler af Bomford Turner-brandet i Danmark og skal sammen med Bomford Turner fungere som bufferlager for hele Nordeuropa. Bufferlageret har cirka 70 nye maskiner på lager samt stort udvalg af reservedele med dag til dag-levering.

Ideen opstod efter Brexit

- Vi bruger også bufferlageret til at levere maskiner til de tysktalende lande, og det har vi haft succes med. Vi havde til denne sæson fået fyldt lager godt op, og lige nu har vi kun ti armklippere tilbage til omgående levering, siger han.

- Med de meget, meget lange leveringstider, vi har i øjeblikket, er det logistikken, jeg har fokus på. Vi har allerede bestilt nye maskiner til næste sæson, som bliver leveret i marts måned 2023, påpeger salgschefen.

Idéen til samarbejdet startede for alvor med Brexit, og senere kom coronapandemien i 2020, hvor samarbejdet yderligere blev intensiveret for at sikre, at der var Bomford Turner-maskiner på det europæiske kontinent, og i denne periode opstod idéen til lageret. Lageret i England blev i denne periode delvis flyttet til Danmark for at sikre maskiner og reservedele under coronapandemien.

Læs også