Ny distributions- og servicepartner for AgXeed i Danmark

AllAgBots Nordic har indgået et partnerskab med den hollandske robotproducent AgXeed. AgXeed er robotproducenter og fokuserer på fuldautonomiske robotløsninger til landbruget. AllAgBots Nordic vil fremadrettet varetage rollen som den officielle distributions- og servicepartner i Danmark.

- Vi er rigtig glade for at kunne offentliggøre vores nye partnerskab med hollandske AgXeed. Vi oplever rigtig stor interesse for autonome løsninger til landbruget. AllAgBots Nordic vil fremover varetage både rådgivning, salg og servicering af de autonome løsninger fra AgXeed. Vi glæder os til at se synergien vokse mellem virksomhederne og kan allerede nu berette om en spændende, udviklingsrig og innovativ fremtid, udtaler Henrik Rasmussen, CEO for AllAgBots Nordic.

AgXeed tilbyder en individuel og skalerbar løsning med fokus på virtuelle planlægningsværktøjer og datamodeller. Kombinationen af veludviklet software og alsidigt hardware er en af kompetencerne for AgXeed og deres AgBot’s. Værktøjerne muliggør forhåndsplanlægning af arbejdet, hvilket sikrer en effektiv afgrødedyrkning.

- Med AllAgBots Nordic har vi fundet en partner til salg og service af vores teknologier i Danmark. Det næste logiske skridt i udviklingen af mere morderne og professionelt landbrug inkluderer i høj grad autonomi. Der er ikke kun tale om maskinel autonomi, men også automatisering og optimering af arbejdsprocesser i marken, siger Joris Hiddema, CEO for AgXeed.

De første AgBot’s fra AgXeed kommer til Danmark i næste måned, hvor der afholdes en række demodage for interesserede og potentielle kunder.

Læs også