Kramp med ny online-løsning

Kramp kommer på Agromek for at vise, hvor let landmænd kan få adgang til tusindvis af reservedele og forbrugsvarer via den nye Kramp Servicepartner-løsning på markedspladsen Maykers.

På Agromek vil Kramp sammen med firmaets strategiske partner Maykers dele en stand på fire hundrede kvadratmeter. Her vil de fortælle landmænd og branchen om, hvor let det er handle reservedele og forbrugsartikler til bedriften online i samarbejde med lokale forhandlere og leverandører.

Kramp Danmark har i samarbejde med Maykers udviklet en tilføjelse til handelsplatformen Maykers.dk i form af en samlet løsning til Kramps lokale forhandlere.

- Vi har i Danmark over 150 lokale Kramp-forhandlere eller servicepartnere, som de hedder i denne sammenhæng. De er med på den digitale rejse og har hver især deres egen webshop på Maykers.dk. Herfra kan de servicere kunderne via chat eller telefon, og samtidig står de for hele processen med afhentning og returnering af varer ved deres lokation, siger Jesper Paulsen, salgschef for Kramp Danmark.

Han glæder sig til at præsentere det nye samarbejde på Agromek, som han ser som det helt rigtige sted at promovere den nye løsning.

Online handlen er kraftigt voksende

- Vores besøgende på Agromek vil have mulighed for at se og teste vores produkter, stille spørgsmål til vores specialister, gøre et godt køb og ikke mindst bliver inspireret til at handle på en ny måde. På standen vil der være både faglige og festlige aktiviteter for den enkelte landmand herunder en konkurrence, hvor præmien er en rejse for to personer til Australien, siger Jesper Paulsen.

- Onlinehandlen er kraftigt voksende, og det oplever vi også inden for landbruget. Bestil dine varer i dag og hent dem hos din sædvanlige forhandler i morgen. Det er kort sagt opskriften på, hvordan landmænd i stigende grad køber reservedele og mange andre forbrugsartikler til bedriften, siger Jesper Knudsen, senior business development manager for Maykers Danmark.

- Vi forventer, at de besøgende på Agromek vil tage godt imod os ligesom de over 3.000 landmænd, der allerede benytter sig af Maykers.dk, fortsætter Jesper Knudsen.

Agromeks formand, adm. direktør Sten Andersen, Dan Egtved A/S, byder Kramp og Maykers velkommen til Agromek.

- Jeg glæder mig over, at de ser Agromek som en vigtig plads til at markedsføre deres samarbejde og ønsker dem en rigtig god messe, siger Sten Andersen.

Læs også