Rasmus modtager endnu et legat

Rasmus Munk Harregaard blev for nylig belønnet med Dansk Maskinhandlerforenings jubilæumslegat for sin faglige dygtighed og sin vindende personlighed.

Endnu engang har Rasmus Munk Harregaard modtaget et legat. Denne gang Dansk Maskinhandlerforenings jubilæumslegat.

I indstillingen, som Dansk Maskinhandlerforening modtog fra Thy Traktor og Maskinservice, stod der blandt andet:

- Rasmus startede hos os i praktik og fik derefter arbejde som arbejdsdreng. Vi kunne hurtigt se, at Rasmus havde sans for arbejdet i en maskinforretning, og derfor fik han også en læreplads. Man smider jo ikke guld på gaden. Rasmus er en ung mand, der har styr på, hvad han laver. Han virker aldrig usikker, og han er god til at forstå en opgave. Han har en god ro til at finde fejl på for eksempel hydraulik og el, og er der overarbejde, træder han også altid til, og det er guld værd i denne branche. Rasmus er meget vellidt og en god kollega. Han er også meget kundemindet, og vi får tit ros af kunderne, når Rasmus har været ude og lave noget hos dem.

Rasmus fik i forbindelse med sin svendeprøve, hvor han i øvrigt fik et 12-tal, et legat, som Himmerlands Erhvervs- og Gymnasieuddannelser havde søgt til ham fra H.F. Christiansen og Hustrus mindefond.

Ingen baggrund i branchen

Rasmus Munk Harregaard har altid været glad for at skrue i alt muligt, trods hans familie ingen relation har til branchen, og traktorer har altid haft hans interesse.

Derfor faldt det ham naturligt at vælge landbrugsmaskinmekaniker-uddannelsen.

- Efter jeg startede som landbrugsmaskinmekaniker, er det gået rigtig godt. Jeg har fået gode karakterer, og alle værkstedsfagene har jeg været rigtig glad for, siger han.

Rasmus Munk Harregaard er også rigtig glad for sin arbejdsplads.

- Thy Traktor og Maskinservice er en rigtig god arbejdsplads, hvor vi laver en masse forskellige ting, så det bliver aldrig kedeligt. Det er både sjovt at være ude hos kunderne, men det er også dejligt at være her på værkstedet, hvor man har kollegaerne at snakke og spare med, fortæller han.

Læs også