Kragmann udstiller entreprenørmaskiner

Dumpere fra tyske Bergman samt sortér- og knuserskovle fra italienske MB Crusher kan opleveres på Roskilde Dyrskue på maskinforretningen Kragmanns stand.

Maskinforretningen Kragmann A/S viser to nye agenturer frem på Roskilde Dyrskue, dels den finske Lännen multimaskine og maskinforretningens ny import af dumpere fra tyske Bergmann, som også tilbyder med sortér- og knuserskovle fra italienske MB Crusher.

De tysk producerede Bergmann-dumpere kommer med en portefølje af universelle enheder, som passer til mange forskellige virksomheder. Agendaen for Bergmann er at producere dumpere, der kombinerer høj transportydelse og brugervenlig kørekomfort med maksimal driftssikkerhed.

Bergmann har produceret dumpere i mere end 60 år og tilbyder et bredt sortiment fra motorbør til 25 tons dumpere. I 2017 begyndte Bergmann at udvikle dumpere med elektriske motorer og kan i dag levere dumpere op til 3,5 tons med elektriske motorer.

Italienske MB Crusher har i over 20 år produceret og patenteret deres store serie af knuserskovle, sortérskovle, grabbe med mere. Hele produktserien fås som tilbehør til gravemaskiner, minilæssere og rendegravere i alle størrelser med omfattende innovation og udvikling. På standen vil et udpluk blive vist frem.

Læs også