Nye slåmaskinekombinationer fra Pöttinger

I foråret lancerede Pöttinger et nyt butterflysæt med en arbejdsbredde på 10,2 meter, Novacat V 10000. Nu lanceres endnu to butterflysæt i V-serien med arbejdsbredder fra 8,4 til 9,2 meter, nemlig Novacat V 8400 og V 9200.

De to nye Novacat V-skårlæggersæt fra Pöttinger, som vil blive præsenteret på Agritechnica-udstillingen i næste måned, har et kompakt design. Dette design sikrer et tættere tyngdepunkt til traktoren, og begge butterflysæt kan nemt drives med en firecylindret traktor, afhængigt af terrænet.

Pöttinger slåmaskinerne i Novacat V-serien, V 8400 og V 9200, har arbejdsbredder på henholdsvis 8,4 og 9,2 meter.
Med en højde på kun 4 cm garanterer knivbjælken et optimalt materialeflow. Bjælken er kun 28 cm dyb, hvilket sikrer en jævn jordtilpasning. Centermonteringen af slåenhederne muliggør en flydende bevægelse på +20 grader/-16 grader for at sikre perfekt jordtilpasning. Den hydrauliske vægtudligning sikrer et ensartet jordtryk over hele slåmaskinens bredde.

Begge slåmaskinekombinationer kan foldes hydraulisk op lodret, og derefter låses i transportposition.

Læs mere om Agritechnica 2023

Drag fordel af internationale eksperters specialviden og klæd dig på til fremtidens landbrug, når Effektivt Landbrug stiller skarpt på Agritechnica 2023.

Læs mere her

Læs også